Om treninger

SSK hjelperyttere 2018

helmer
På vei fra Sola til Spinn, etter bare 5 minutter, begynte det å plaskregne. De negative tankene holdt på å få overtaket. Men, tenkte jeg, det kunne ha vært verre. Det kunne ha vært... Det kunne ha vært... Det kunne ha vært stiv kuling fra nordvest, slik det ofte er på Sola. Og det var det ikke, det var vindstille, og plutselig var ikke været så verst. Noen minutter senere sluttet det også å regne, og da jeg kom inn til Spinn, var blant annet en av de største solstrålene i veterangruppa, Kjetil Alsvik, på plass, og han kunne gledestrålende fortelle at det var (meldt) 8 grader og nydelige forhold for sykling.

8 syklister la i vei sørover. Rett etter sykkelbrua over E39, på veien mot Jåttå, var det klunk is. Det plaget ikke Håvard Blikra. Vi andre listet oss også fram på piggdekkene våre, mens Helmer tuslet litt mutt bakerst. Han var den eneste uten piggdekk denne dagen. Men etter dette lille intermessoet var det stort sett asfalt, og Helmer var den samme gamle, gode sterke sykkelrytteren.

Seniorene som var med i dag (Håvard, Kristian Erevik Riise og Anders Hundhammer) var i det lekne hjørnet  og spurtet på stort sett alt som fantes av doble 60. Naiv og overmodig som jeg til tider er, kastet jeg meg med på noen av disse spurtene. På den doble 60'en ved Julebygda hadde jeg 1011 watt, likevel kom Håvard rasende forbi rett før skiltene. Det var noe betryggende ved det å bli slått så grundig av seniorene.

Noen skulle ha 3 timer i dag, og brøyt av av mot Klepp. Sten Ove og undertegnede skulle ha 4 timer, og ble med helt til Nærlandsheimen, men tok rett nordover igjen  da seniorene tok over til Ålgård.

Det var spesielt kjekt at Lars Moe var med på langturen i dag. Vanligvis ser man ham rett etter målgang på DNB-cup (det er han som noterer at man har fullført) eller i styrkerommet på Arena. Det er å håpe at han blir med flere ganger på disse turene.

http://connect.garmin.com/activity/252137620

2012-12-16 10.03.37 600x800

Helmer er litt bekymret - han vet han er den eneste uten piggdekk

Но, по правде говоря, "Цветы зла бодлер краткое содержание"запись была потрясающей, "Скачать антошка игра"ведь она укладывалась в "Популярные игры на компьютер стрелялки"основные космические формулы мощи.

Она была "Стас михайлов скачать через торрент"пепельной блондинкой и растягивала гласные, "Клапан сборочный чертеж"как обычно говорят состоятельные дамочки.

Не знаю, честно ответил "Бесплатно скачать учебник по теории государства и права"Зернов.

Таким образом, "Скачать музыку футбольную"через некоторое время Швейк очутился в районе Кветова, "Винил звук скачать"на западе от "Fly ezzy flip инструкция"Милевска.

Наконец прислали нам нового полковника.

Возьмите немного "По лягушонок краткое содержание"салата, посоветовала она.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY