Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

SSK veteraner

KCC lagtempo

Lillehammer-Oslo, en distanse på 192 kilometer og 1800 høydemeter blir definert som uoffisielt norgesmesterskap i lagkjøring for sykkelklubber. Med 20-mannslag på startstreken kjører klubber og sammensatte lag «alt hva remmer og tøy» holder i kampen om å være raskeste lag på denne distansen samme helg som Den Store Styrkeprøven avholdes. I år klokket beste lag inn på 4 timer, og 16 minutter!

Dette bør Stavanger SK ta del i!

Søndagstur 22.februar i allslags vêr

 

Utenfor Spinn kl 10 i morges og klar for dagens søndagstur hadde vi 1 dame og 8 menn, inkludert noe så sjeldent som en gjesterytter fra Sotra CK. Turen gikk den velkjente ruta sørover gjennom Sandnes og Orstad til Nærbø, og så nordover igjen over Orre. Tempoet skulle være rolig og det blei det, ihvertfall mesteparten av turen, inntil noen som hadde fått litt mye Møllers tran begynte å spurte på doble 60'er(!) Det ble imidlertid fort orden i rekkene igjen og tempoet kom på tilbake der det skulle ligge. Oppsummert, sånn etter å ha fått varmen i seg igjen, kan det beskrives som en fin tur der vi fikk oppleve de fleste årstider opptil flere ganger i løpet av turen.

Til dere som var med; Takk for følget! Og til dere andre; dere er velkommen neste sønsag, der er bare å møte på Spinn kl 10!

En liten samling bilder finnes her: https://www.flickr.com/photos/stavangersk/sets/72157650907232116/ 

Helmer NM

Denne helgen gikk NM for Masters av stabelen i forbindelse med Sandefjord Sykkelfestival. På søndagens NM-fellesstart hadde Stavanger SK til sammen 5 ryttere fordelt på 4 ulike aldersklasser på startstreken i den 124 kilometer lange løypen i og rundt Sandefjord.

treningSykkelsesongen er like rundt hjørnet og det er på tide å få gang på fellestreningene. Vi har vel alle litt forskjellig ambisjonsnivå for sesongen men for å få et variert tilbud med litt for alle har Veterangeneral Helmer satt opp følgende plan for treningene fremover:

  • Tirsdager kl 1830 Ullanhaug 6x6 intervall. Fritt sykkelvalg, oppmøte bunn av bakken.
  • Torsdag kl 1830 Randabergrunde 2,5 timer. Terreng/CX, oppmøte Spinn
  • Lørdag kl 0800 5x6 intervall Ullandhaug. Fritt sykkelvalg, oppmøte bunn av bakken
  • Lørdag kl 0900 Rolig langtur 2-3 timer. Fritt sykkelvalg, oppmøte Spinn
  • Søndag kl 1000 SSK-klubbtrening. Langtur, oppmøte Spinn

Planen gjelder helt til ny plan blir lagt ut. God trening!

Veteraner i godt humør, ei sol som etter hvert begynte å varme og lange knallharde strender var det som kjennetegnet langturen i dag.  Helmer tok styringa og lå i tet mesteparten av dagen (klok av skade holdt jeg meg litt bak). Så strukturert og godt som den karen syklet, skulle man ikke tro han hadde vært syk sist uke. Det er nesten så jeg mistenker ham for å ha vært på en hemmelig treningsleir.

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY