Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

KCC lagtempo

Lillehammer-Oslo, en distanse på 192 kilometer og 1800 høydemeter blir definert som uoffisielt norgesmesterskap i lagkjøring for sykkelklubber. Med 20-mannslag på startstreken kjører klubber og sammensatte lag «alt hva remmer og tøy» holder i kampen om å være raskeste lag på denne distansen samme helg som Den Store Styrkeprøven avholdes. I år klokket beste lag inn på 4 timer, og 16 minutter!

Dette bør Stavanger SK ta del i!

Nå vil veterangjengen sette opp et kjøresterkt lag for 2016  og har allerede begynt å lodde stemingen rundt i miljøet.  Trond Hagelin er en av flere som har kjørt langdistanseritt både på Styrbjørnlaget og Team Jæren og nå vil han samle flest mulig i miljøet for å diskutere interessen og muligheten. Veteranmiljøet i Stavanger har i en tid vært på jakt etter et nytt trondhårete mål og Trond er skråsikker på at dette er noe som trigger mange av våre medlemmer, men også vil lokke til seg nye medlemmer til SSK-miljøet.

 «Målet må være å skape rammer rundt et lag som kan bli samkjørt og sterkt, men likevel innenfor treningsrammer som familiefolk flest kan ta del i og ha det kjekt med». 

 Med «bare» 19o km er distansen Lillehammer-Oslo svært overkommelig, både trenings, kostnads og organisasjonsmessig. SSK-styret synes dette er spennende og setter pris på initiativet for at Stavanger SK kjører dette som lag.

 I første omgang ønsker Trond og de andre ildsjelene å samle nysgjerrige til et uformelt møte på Sørmarka Arena i oktober. Er du interessert så sender du en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Møtet er også åpent for deg som vurderer medlemskap i SSK.

Styret oppfordrer også damene til å se på mulighetene til å danne et lag som sykler Gjøvik-Oslo, en distanse på 130 km.

Her kan du lese mer om distansen Lillehammer – Oslo.

http://styrkeproven.no/distansene/lillehammer

dnbcup52014

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY