Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

Diverse

VELKOMMEN TIL ÅRSMØTE I STAVANGER SYKLEKLUBB

Hvor: Sørmarka Cafe, Sørmarkveien 20
Tidspunkt: 19.03.2019 kl. 18:00

Fullstendig sakliste og saksdokumentene gjøres tilgjengelig senest en uke før årsmøtet.

Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Alle medlemmer av SSK har adgang til møte. For å ha stemmerett og være valgbar må man være fylt 15 år, vært medlem av klubben i minst én måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen! 
Hilsen styret

 

Sakspapirer

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi nå har 5 nye SSK ryttere som fra 2019 sykler for ett lag.
Vi har fra før av våre store stjerner Alexander Kristoff og Sven Erik Bystrøm som fortsetter for UAE, og Susanne Andersen som går fra Hitec til Team Sunweb.

 I

Icon

Årskort på Icon Treningssenter kr 1.200  desember 2015-desember 2016.

I samarbeidsavtalen med Icon treningssenter har vi noen spesielt gunstige treningskort som er forbeholdt satsingsgruppen.

Vi har noen få av disse til over og selger til SSK-medlemmer. Send mail med navn og adresse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du blir fakturert av Stavanger Sykleklubb.

Les mer om treningsenteret på www.icon.no

Når rittet som har vært arrangert siden 1934 starter på søndag 26. april, har vi 3 damer og 1, muligens 2 herrer på startstreken. Det har vi vel lov til å være stole av.

Stavanger Sykleklubb er stolt samarbeidspartner med Møller Bil Forus som har levert oss en Skoda Octavia  stasjonsvogn til klubb-bil. Dette er et bilvalg som gir oss alt vi trenger av plass, komfort og trygghet når vi reiser land og strand rundt med ryttere og støtteapparat. 

Møller Bil gir oss i tillegg mulighet til å få ekstra inntekter ved rett å være gode ambassadører som anbefale Skoda til familie, venner og kjente!  

Det er nemlig svært lønnsom for både bilkjøper og SSK.  

Kan du som SSK-medlem formidle en potensiell bilkjøper, og det blir salg,  så får klubben en økonomisk påskjønnelse og bilkjøperen en ekstra rabatt. Ta en titt på tilbudet nedenfor og del gjerne med alle du kjenner!

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY