Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Diverse

Når rittet som har vært arrangert siden 1934 starter på søndag 26. april, har vi 3 damer og 1, muligens 2 herrer på startstreken. Det har vi vel lov til å være stole av.

Icon

Årskort på Icon Treningssenter kr 1.200  desember 2015-desember 2016.

I samarbeidsavtalen med Icon treningssenter har vi noen spesielt gunstige treningskort som er forbeholdt satsingsgruppen.

Vi har noen få av disse til over og selger til SSK-medlemmer. Send mail med navn og adresse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du blir fakturert av Stavanger Sykleklubb.

Les mer om treningsenteret på www.icon.no

Roy inviterte til pressetreff på Stavanger torg i formiddag. Der fortalte han om den positive mottagelse arrangementet har fått hos Rogaland fylkeskommune og alle de kommuner som får besøk av Tour des Fjords. Marine Harvest er tidligere bekreftet som en av fire hovedsponsorer. I dag hadde Roy gleden av å presentere Bouvet som den andre. Dagens andre nyhet kom plutselig trillende ned fra Olavskleiva ledet av Alexander. På syklene satt alle seks medlemmer av Kaizers Orchestra. Men de hadde ikke latt seg lure til bytte ut sine mørke dresser med en mer tettsittende drakt. 

 

Stavanger Sykleklubb er stolt samarbeidspartner med Møller Bil Forus som har levert oss en Skoda Octavia  stasjonsvogn til klubb-bil. Dette er et bilvalg som gir oss alt vi trenger av plass, komfort og trygghet når vi reiser land og strand rundt med ryttere og støtteapparat. 

Møller Bil gir oss i tillegg mulighet til å få ekstra inntekter ved rett å være gode ambassadører som anbefale Skoda til familie, venner og kjente!  

Det er nemlig svært lønnsom for både bilkjøper og SSK.  

Kan du som SSK-medlem formidle en potensiell bilkjøper, og det blir salg,  så får klubben en økonomisk påskjønnelse og bilkjøperen en ekstra rabatt. Ta en titt på tilbudet nedenfor og del gjerne med alle du kjenner!

Navn Telefon Funksjon
Helmer Berre 91148794  
Jan Inge Dersyd 98624120 Oppmann
Sten Ove Jensen 41515568 Ritt/arrangement
Marius Ambjørndalen 92600521 Ritt/arrangement
     

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY