Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Diverse

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi nå har 5 nye SSK ryttere som fra 2019 sykler for ett lag.
Vi har fra før av våre store stjerner Alexander Kristoff og Sven Erik Bystrøm som fortsetter for UAE, og Susanne Andersen som går fra Hitec til Team Sunweb.

 I Team Coop har vi allerede Erlend Blikra og Krister Hagen

Martin Bugge Urianstad 19 år, har fått kontrakt med UNO-X Norwegian Development Team, og har allerede hatt sin debut med strålende sykling i Arctic race.
Erik Lunder 19 år, og Thomas Ognedal 19 år , har begge signert intensjonsavtale med Team Coop
Amalie Lutro18 år, og Pernille Larsen Feldmann 18 år, har signert med Team Hitec Products Birk Sport

En stor takk til alle våre trenere og sponsorer som har vært med på veien for å få dette til
Vi gratulerer og ønsker rytterne masse lykke til !!


Til ssk hjemmeside


Når rittet som har vært arrangert siden 1934 starter på søndag 26. april, har vi 3 damer og 1, muligens 2 herrer på startstreken. Det har vi vel lov til å være stole av.

Stavanger Sykleklubb er stolt samarbeidspartner med Møller Bil Forus som har levert oss en Skoda Octavia  stasjonsvogn til klubb-bil. Dette er et bilvalg som gir oss alt vi trenger av plass, komfort og trygghet når vi reiser land og strand rundt med ryttere og støtteapparat. 

Møller Bil gir oss i tillegg mulighet til å få ekstra inntekter ved rett å være gode ambassadører som anbefale Skoda til familie, venner og kjente!  

Det er nemlig svært lønnsom for både bilkjøper og SSK.  

Kan du som SSK-medlem formidle en potensiell bilkjøper, og det blir salg,  så får klubben en økonomisk påskjønnelse og bilkjøperen en ekstra rabatt. Ta en titt på tilbudet nedenfor og del gjerne med alle du kjenner!

Icon

Årskort på Icon Treningssenter kr 1.200  desember 2015-desember 2016.

I samarbeidsavtalen med Icon treningssenter har vi noen spesielt gunstige treningskort som er forbeholdt satsingsgruppen.

Vi har noen få av disse til over og selger til SSK-medlemmer. Send mail med navn og adresse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du blir fakturert av Stavanger Sykleklubb.

Les mer om treningsenteret på www.icon.no

Roy inviterte til pressetreff på Stavanger torg i formiddag. Der fortalte han om den positive mottagelse arrangementet har fått hos Rogaland fylkeskommune og alle de kommuner som får besøk av Tour des Fjords. Marine Harvest er tidligere bekreftet som en av fire hovedsponsorer. I dag hadde Roy gleden av å presentere Bouvet som den andre. Dagens andre nyhet kom plutselig trillende ned fra Olavskleiva ledet av Alexander. På syklene satt alle seks medlemmer av Kaizers Orchestra. Men de hadde ikke latt seg lure til bytte ut sine mørke dresser med en mer tettsittende drakt. 

 

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY