Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

Når rittet som har vært arrangert siden 1934 starter på søndag 26. april, har vi 3 damer og 1, muligens 2 herrer på startstreken. Det har vi vel lov til å være stole av.

 

Alexandersven eriksusanne

                                  amalie              pernille

Alexander Kristoff står foreløpig ikke på startlisten for Katusha, men der er slik vi forstår en 50/50 % sjanse for at han stiller. Han føler seg fin etter den flotte 4. plassen i Milan San Remo , men her vurderes totalbelastningen med alle klassikerrittene. Starter han, er han vel absolutt en av favorittene i rittet som har en flat avslutning.

 

Sven Erik Bystrøm står på startlisten for Katusha. Han er godt i gang med sin rittsesong og  fikk virkelig testet vårformen forrige helg under Milan San Remo der han gjorde en stårlende jobb for laget. Det gjør han garanter også på søndag. Han begynner vel å få endel rutine på det å være proff nå som han er inne i sitt andre år for Katusha.

Rittet for Menn elite starter kl. 11:40

 

pstyle="text-align: justify;"><strong>Susanne Andersen</strong> skal kjøre sitt andre ritt som senior og proff i <strong>Team Hitec</strong>.  Susanne stilte til start onsdag i Dwars Door Vlaanderen. Der hadde hun rollen som hjelperytter i ett knalltøft felt med mange av verdens beste kvinnelige syklister. Der var jobben å dekke opp for bruddforsøk, og kjøre de andre frem i feltet når det behøvdes. Hun mener selv at hun har mye å gå på formessig enda og håper at hun allerede på søndagens ritt ser en forbedring der.  Hun sier at det nok blir en hjelperytter rolle hun blir tildelt der og.</p> <p>Rittet for Kvinner elite starter kl. 11:00</p> <p><strong>Amalie Lutro og Pernille Feldmann</strong> kjører sin første sesong som junior,  og dette blir i tillegg første rittet denne sesongen. De stiller til start for <strong>landslaget K junior</strong> . Her er det mye grugleding . De har endel erfaring fra store felt utenlands som 15-16 åringer. De har deltatt i ungsoms OL i Georgia, Ras Nam Ban i Irland, Pinsecup i Danmark og Assen Youth tour i Nederland. Men dette er unektelig ett hakk opp på alle måter.  Å starte i felt med 170 deltakere har de ikke prøvd før, og her stiller de beste juniorrytterne fra Europa pluss noen fra USA.  Det forventes full gass fra første tråkk. Her handler alt om posisjonering. De har fått mange gode tips og råd fra gode trenere og klubbvenner som vet hva det går i.</p> <p>Rittet for Kvinner junior starter : 14:15</p> <p><span style="font-size: 11pt; line-height: 107%; font-family: Calibri;">Vi ønsker de alle masse &"bsp;lykke til

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY