Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

SSK

fullsizeoutput 268a

Det er vel første gang i historien at dommerne har vært nødt til å stoppe rittet på Forus på grunn av værforholdene. I går var det imidlertid den rette avgjørelsen. Det var meldt 12-14 m/s og regn. Vi krysset fingrene for at dersom vi sikret de franske gjerdene godt ville resten gå greit. De yngste klassene kjempet seg frem i motvinden på oppløpsiden. Der var mange grimaser og tunge tråkk, men som alltid stor sykkelglede og heldigvis ingen uhell på grunn av vinden. Alle opp til og med 12 år som hadde fullført alle 6 ritt fikk pokal. Representanter for vår sponsor Veidekke var på plass og delte ut buffer og assavers. Kjekkt å ha utover høsten. 

Da blå , sort og gul startet rittet, kom regnet i tillegg til vinden. Da ble det surt gitt:-) Men i blå ble det kjempet om poeng på tross av vind og regn. Tuva Byberg som før rittet startet lå an til å ta sammenlagtseieren både for jentene og totalt kjørte også denne gangen inn det hun kunne av poeng. Hun fikk immidlertid skarp konkurranse av Sander Gysland som kom seg avgårde og nesten kjørte inn feltet med en runde. Han var i brudd 5 runder. sterkt det i den tøffe vinden.Han ble nr 2 sammenlagt av alle gjennom sesongen med 195 poeng. 

Da sort klasse skulle starte sitt ritt hadde vinden tatt seg opp enda litt til og flere av rytterne ropte til dommerne da de passerte at det var for farlig å fortsette. Der var voldsom kastevind i sørenden. Publikum ble bedt om å stå på begge sider av løypen og holde fast i gjerdene som nå var begynt å bevege på seg. Feltet ble stoppet, noen ville fortsette og det ble kjørt en runde til. Men, med nye voldsomme kast bestemte til slutt SK at rittet skulle stoppes. Til  skuffelse for noen og lettelse for andre. 

Folk var våte og kalde og de fleste forsvant før vi hadde fått regnet ut sammenlagt premieringen. Det ble derfor en noe amputert premieutdeling blant de få som sto i gjen helt til slutt. Tuva Byberg tok storeslem. Både beste dame og beste rytter totalt basert på poengsum på de 4 beste rittene. Gratulerer så mye til Tuva . 

fullsizeoutput 26a3

Vi ha mange fine pokaler som vi gjerne vil få delt ut. Vi har derfor avtalt med Spinn i Hillevåg at vi setter opp et premiebord der fra i morgen kl 17:00 til mandag kl 17:00.  Der kan dere som skal ha premie gå og hente selv. Der er premier til 1/3 i hver klasse. De 11-12 åringene som ikke fikk pokalen sin i går for fullført 6 ritt, kan og gå på Spinn og hente. 

På Spinn kan dere og levere inn startnummer. Vi håper at flest mulig av dere tar dere tid til å levere de inn igjen slik at vi kan bruke de igjen til neste år. 

Resultatene finner dere her: Ritt 6 - resultat pr fargeklasseSammenlagt 4 beste ritt alle klasser : Sammenlagt 4 beste ritt NCF aldersklasser

SSk2018 gjeldendealternativ

Påminning om bestilling av klubbtøy! Med nye sponsorer ombord og 2018 sesongen godt i gang er det viktig å få gjort unna bestilling av årets SSK drakter. Webshopen er nå åpnet for bestilling. Du logger inn på shopen via Spinns nettsider https://spinn.no/ - med samme bruker navn som ved tidligere bestillinger. Rabattkode for medlemmer er SSK003 som før.

Det vil være prøvetøy tilgjengelig på Spinn i Hillevåg for prøving av størrelser.

Ny frist for bestilling er 18.APRIL

Styrene i Region Sør og Stavanger SK lanserer nå offisielt Terje Flaten som kandidat til vervet. Terje har lang erfaring fra og god kjennskap til og kunnskap om sykkelsporten og  dets organisasjoner. Han har vært tungt involvert både innen ledelse, organisasjon og sportslig utvikling i Stavanger og Rogaland (bl. a. trener for flere landlagsutøvere og norgesmestre i junior og senior).

Han har også mange års erfaring som leder i næringslivet.

Terje vil bidra som en samlende og strukturert leder, men vil også gi takhøyde for kreativitet og nytenking. Han vil jobbe for åpenhet og transparens i styrets arbeid, opptreden og beslutninger.

I en brytningstid for sykkel-Norge tror vi hans integritet til å opptre ryddig og rettskaffent vil være viktig for å samle oss til det fellesskapet norsk sykling skal være. At han i tillegg har tid, mulighet og fleksibilitet til å stille opp for NCF og sykkel-Norge vil være viktig i en krevende periode framover.

En CV for Terje er vedlagt under.

pdfTerje_Flaten_-_CV_for_NCF_presidentvalg_2018.pdf

R3E

Her kommer en instendig oppfordring til alle som er glad i sykkelsporten og som vil at vi fortsatt skal kunne arrangere sykkelritt på landeveien. Sykkelritt for barn og ungdom, sykkelritt for aktive juniorer og seniorer, store UCI ritt og turritt.
Som mange sikkert har fått med seg må nå alle som skal stå løypevakt, ha godkjent kurs.
For oss i Stavanger Sykleklubb er tilgangen på nok godkjente vakter helt avgjørende for at vi skal kunne arrangere våre ritt Repsol mila, Rogaland 3 Etappers, Veidekke sykkelcup samt stille med vakter til Hammer race.

Sted: Stavanger Forum

 

Tidspunkt: 05.03.2018 kl. 17:30 - informasjonsmøte - 18:30 årsmøte

 

Sakliste og saksdokument:  Saksliste Årsmøte Balanse 31.12.17 - revisor signert , Resultatrapport 2017 , Budsjettforslag 2018 , Budsjett Wattpark , Organisasjonsplan , Vedlegg 5Årsrapport 2017

Åsrapporten er ikke fullstendig. Den mangler noen grupperapporter og vil bli oppdatert i løpet av uken.  

I formkant av årsmøtet blir det som i fjor et informasjonsmøte  fra administrasjonen i Tour des Fjords som vil fortell om  årets store planer for Tour des Fjords, Hammer Stavanger og litt om Maserati Haute Route Norway..Det blir enkel servering under møtet.

 

Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Alle medlemmer av SSK har adgang til møte. For å ha stemmerett og være valgbar må man være fylt 15 år, vært medlem av klubben i minst én måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

 , 


Velkommen! 
Hilsen styret

Underkategorier

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY