Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

SSK

SSk2018 gjeldendealternativ

Påminning om bestilling av klubbtøy! Med nye sponsorer ombord og 2018 sesongen godt i gang er det viktig å få gjort unna bestilling av årets SSK drakter. Webshopen er nå åpnet for bestilling. Du logger inn på shopen via Spinns nettsider https://spinn.no/ - med samme bruker navn som ved tidligere bestillinger. Rabattkode for medlemmer er SSK003 som før.

Det vil være prøvetøy tilgjengelig på Spinn i Hillevåg for prøving av størrelser.

Ny frist for bestilling er 18.APRIL

R3E

Her kommer en instendig oppfordring til alle som er glad i sykkelsporten og som vil at vi fortsatt skal kunne arrangere sykkelritt på landeveien. Sykkelritt for barn og ungdom, sykkelritt for aktive juniorer og seniorer, store UCI ritt og turritt.
Som mange sikkert har fått med seg må nå alle som skal stå løypevakt, ha godkjent kurs.
For oss i Stavanger Sykleklubb er tilgangen på nok godkjente vakter helt avgjørende for at vi skal kunne arrangere våre ritt Repsol mila, Rogaland 3 Etappers, Veidekke sykkelcup samt stille med vakter til Hammer race.

Sted: Stavanger Forum

 

Tidspunkt: 05.03.2018 kl. 17:30 - informasjonsmøte - 18:30 årsmøte

 

Sakliste og saksdokument:  Saksliste Årsmøte Balanse 31.12.17 - revisor signert , Resultatrapport 2017 , Budsjettforslag 2018 , Budsjett Wattpark , Organisasjonsplan , Vedlegg 5Årsrapport 2017

Åsrapporten er ikke fullstendig. Den mangler noen grupperapporter og vil bli oppdatert i løpet av uken.  

I formkant av årsmøtet blir det som i fjor et informasjonsmøte  fra administrasjonen i Tour des Fjords som vil fortell om  årets store planer for Tour des Fjords, Hammer Stavanger og litt om Maserati Haute Route Norway..Det blir enkel servering under møtet.

 

Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Alle medlemmer av SSK har adgang til møte. For å ha stemmerett og være valgbar må man være fylt 15 år, vært medlem av klubben i minst én måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

 , 


Velkommen! 
Hilsen styret

Styrene i Region Sør og Stavanger SK lanserer nå offisielt Terje Flaten som kandidat til vervet. Terje har lang erfaring fra og god kjennskap til og kunnskap om sykkelsporten og  dets organisasjoner. Han har vært tungt involvert både innen ledelse, organisasjon og sportslig utvikling i Stavanger og Rogaland (bl. a. trener for flere landlagsutøvere og norgesmestre i junior og senior).

Han har også mange års erfaring som leder i næringslivet.

Terje vil bidra som en samlende og strukturert leder, men vil også gi takhøyde for kreativitet og nytenking. Han vil jobbe for åpenhet og transparens i styrets arbeid, opptreden og beslutninger.

I en brytningstid for sykkel-Norge tror vi hans integritet til å opptre ryddig og rettskaffent vil være viktig for å samle oss til det fellesskapet norsk sykling skal være. At han i tillegg har tid, mulighet og fleksibilitet til å stille opp for NCF og sykkel-Norge vil være viktig i en krevende periode framover.

En CV for Terje er vedlagt under.

pdfTerje_Flaten_-_CV_for_NCF_presidentvalg_2018.pdf

Trøye 2018

Det går mot lysere tider og de fleste av rytterne - store og små - er godt i gang med oppkjøringen mot sesongstart. Det er høy aktivitet i klubben, noen med basistrening og noen har allerede en treningsleir i beina og lengter etter den neste. Sesongstart er ikke så langt unna og proffene våre er straks i gang med Alexander, Sven Erik og Susanne i spissen.

Vår nye trøye er nå endelig på plass med våre nye og eksisterende sponsorer. Våre nye hovedsponsorer er Veidekke og Repsol, i tillegg har vi fått med oss Drill Quip og Sørmarka cafe med på laget. Spinn og Uno x vil fortsatt være med oss i 2018. Vi er svært takknemlige for at de ønsker å samarbeide med oss i Stavanger Sykleklubb og vi skal gjøre vårt beste i å profilere våre sponsorer gjennom gode resultater og innsats på sykkelsete i 2018.

Det er mye som skal skje i klubben og i regionen i 2018. Mange starter sesongen på Randaberg i april og tre år fremover har det tradisjonsrike temporittet fått navnet Repsol mila. I tillegg vil vi som vanlig arrangere sykkelcupen på Forus som tre år fremover vil hete Veidekke Sykkelcup.

Som sykkel fans gleder vi oss spesielt til at World Tour rytterne kommer på besøk til byen gjennom det spennende konseptet Hammer Stavanger i mai og som vanlig vil SSK bidra til at rittet blir gjennomført på en profesjonell måte.

Vi ser frem imot sesongstart og vi ønsker alle våre medlemmer lykke til.

Underkategorier

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY