Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2015-2017:

SSK

restricted area signs m0841 lg

Møtereferater og andre dokumenter som kun klubbmedlemmer skal ha tilgang til legges nå ut på nettsiden med begrenset adgang. For å kunne lese dokumentene må medlemmer først registrere egen bruker (velg Logg Inn i toppmenyen), her kan en bruke egen registrering med email og passord, eller en kan logge inn med facebook eller twitter konto. Når det er gjort så send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få tilgang. Dokumentene vil finnes under eget menypunkt - Møtereferater.

17799137 1477715878946267 7221185707556583619 n

MJR Oppsummering av forberedelser for 2017 sesongen
samt sesongens første felles start - UCI Cottbuser, Fredag 7-9 April

Høst og vinter betyr måneder med trening og satsning mot nye mål for 2017 , også for våre skarpskodde juniorer som fortsetter der de slapp i 2016. Forberedelsene til 2017 sesongen har foregått i vind, regn, sludd og snø – på lik linje med så mange andre ryttere som driver sykkelsport – dette er ikke nytt da de fra tidlig 13-14 års alder ikke har satt ”festbrems” for langturer i dårlig vær.

sykkelvakt

Starten på 2017 sesongen er bare et par uker unna og vi i SSK har igjen en travel sesong foran oss. Allerede 2.april er vi i gang med SSK Mila på Randaberg og her trengs det vakter for å få gjennomført et sikkert ritt. Vi har som tidligere satt opp en oversikt over planlagte ritt for sesongen og ber om at alle medlemmer/foresatte setter seg opp på vakt de datoene dere har anledning til å bidra.

sskmila2

Fantastisk kjekt å komme i gang med sesongen. Det er faktisk ikke bare hos rytterne det kribler litt ekstra før sesongåpning. Tidtakere, vaktansvarlig, kiosk sjef, løypesjef seremonimester, speaker, kommisærer og hele støtteapparatet forøvrig kjenner litt ekstra på spenningen før første ritt. Har vi husket på alt?

Er der nok vakter, kaker, premier og funker tidtaking og høyttaleranlegg ?

I dag har vi avviklet medlemsmøte og årsmøte i klubben med rekordframmøte!

En stor takk til Roy Hegreberg for et inspirerende innlegg fra Tour des Fjords, for å holde suverent møtelokale og for fixing av pizza fra Pizzabakeren Madlaveien!

Jørn Holzmann takker av etter 4 år i formannsstolen. En stor takk fra alle for den arbeidsinnsatsen du har gjort for klubben i denne perioden. Samtidig er det en glede å kunne ønske Morten Hegreberg velkommen som ny styreleder! Også Inge Rake, Hanne Sædberg Aasland og Morten Bjordaltakker for seg etter flere år i styret, mange takk for innsatsen til dere alle! Inn som nye styremedlemmer kommer Leif Terje HegrebergJannike Flatmark Byberg og Mette Erevik(vara). Anita Lunder(nestleder), Marianne Wigers Larsen (kasserer), Marius Ambjørndalen og Bjarte Mork Eikås (vara) fortsetter i styret.

Protokoll fra årsmøte    Årsrapport

 

Underkategorier

Generalsponsor:

Uno-X PMS 2014

Hovedsponsorer:

spinn-logo-2 OH CMYK200x350 coop350x200

Delsponsorer:

Icon-Logo blue RGB
Capgemini cmyk-Converted
Kompakt-RAMP-II

Samarbeidspartnere:

a-sign-logo-liten ByenFysikalskeSenterLogo moller-bil-forus Berentsenlogo350x200

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY