Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Christianspurter

 

Susanne og Christian vinner!

 

Det var mange spreke SSK'ere i feltet som la ut fra Hinna Park 1200 søndag. Noen hadde mer skumle hensikter enn andre, og Christian Erevik Riise gikk i brudd etter bare et par kilometer. Med seg fikk han Arne Rettedal. Disse to kjørte seigt og hardt, og hadde opparbeidet seg en solid ledelse ved Orre.

Tilbake i hovedfeltet gikk det relativt rolig for seg fram til Tananger. Etter det var en del støting, før en liten gruppe fikk gå opp Randabergfjellet. Lars-Olav satt trygt i feltet, men kunne rapportere om noen småfarlige situasjoner hvor noen syklet i motsatt kjørebane og hvor det kom biler imot. Det gikk imidlertid bra, og det var ingen velt underveis heller. Han kunne også rapportere at SSK hadde god kontroll på feltet hele tiden.

Susanne satt fint i hovedfeltet sammen med juniorer, seniorer og veteraner. Hun var offensiv i tankegangen og ville være langt framme i feltet hele tiden. Det klarte hun uten nevneverdige problemer, og Susanne kan videre fortelle at hun gjerne skulle vært med det siste bruddet som gikk, men at hun alt i alt er godt fornøyd med dagen.  Hun vant  dameklassen med god margin foran Elise Karoline Moi Andreassen fra SSS.

Christian og Rettedal hadde ved Tananger cirka to minutters ledelse. De skjønte da at det kunne holde helt inn, og de skrudde tempoet ned et lite hakk.

Inn mot Stavanger ble det spurtduell mellom de to. Den vant Christian, og vi gratulerer ham med en flott seier!

Christianiml

 

Takk til Torgrim Svensen for lån av bilder.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY