Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

3 UCI ritt i danmark

Etter en kald og kupert norgescupåpning i Grenland forrige helg setter nå seniorene kursen for Danmark. Nortwest Race weekend består av 3 harde endagsløp med UCI 1.2-status hvor feltet domineres av kontinentallag og landslag. Med store felt og relativt smale vindutsatte løyper så vil våre karer blir utfordret maksimalt på kjørestyrke, feltferdigheter og taktiske egenskaper. Det blir en manndomsprøve og en realitetsorientering – har vi som lag og ryttere egenskapene som behøves på neste nivå? Vi skal holde dere oppdatert dag for dag. Laget er nå innkvartert i Viborg og gjør de siste forberedelser.

 

SSK stiller med følgende ryttere:

Daniel Jarstø, Christian Erevik Riise, Hans-Arne Kvingedal, Einar Kalland-Olsen, Johan Andreas Hole Mohr og Sebastian Angelsen. I tillegg har vi med Martin Fatnes fra Sandnes Sykkelklubb.

Laget ledes denne helgen av Terje Flaten og Asbjørn Johansen.

Team Coop Østerhus kjører også disse løpene og i 2015 vant Oscar Landa i Viborg og Håvard Blikra ble nr 2 i Skive. Vi håper at det vil være SSK-ryttere på pallen også i 2016.

GP Himmerland Rundt kjøres fredag. Lørdag er det GP Viborg og helgen avsluttes med Rent Liv løpet i Skive søndag.  Alle rittene kan følges direkte på www.feltet.dk/live.

Mer informasjon om løpene finner du på

http://www.northwest-jutland.dk/index.php/en/

 

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY