Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Vårsesongens siste Uno-X Sykkelglede Cup ble kjørt i går i fine sykkelforhold. Riktignok var sola vi har hatt de siste dagene byttet ut med en litt gråere værtype, men med fine temperaturer og absolutt vindstille ble det veldig bra likevel. Totalt var det 181 ryttere som stilte til start med deltagere fra Egersund i sør og en god gjeng fra nordfylket, der både CKHaugaland og Bokn SK var godt representert. I de to rekruttklassene hadde vi tilsammen ca 60 deltakere noe vi må si oss strålende fornøyd med, dette lover godt for rekrutteringen til sporten! Også i rød klasse der det er noe mer alvor ser vi at rekrutteringen er god.

Dagens klare vinner i rød klasse ble Simen Evertsen Hegreberg med 20 poeng foran Chris Klungland (SSS) og Magne Haugstad (VSK). I blå klasse kom Felix Hegreberg øverst på pallen med 31 poeng foran Nora Tveit med samme poengsum (men bak Felix i sluttspurten) mens Amalie Lutro tok tredjeplassen (alle SSK). I sort klasse dro Sebastian Kartfjord (Rennesøy SK) til med en rå sluttspurt og tok en solid seier foran Åge Andre Kolnes (SSS) og Øyvind Dahl (TOSK).

Kveldens store nyhet, som ble annonsert av speaker Stein Ørn og sportsdirektør Roy Hegreberg i Team Coop-Østerhus, var selvsagt nyheten om at Erlend Blikra har signert for laget og er klar for å ta steget opp fra klubb- til kontinentalnivå. Dette kommer etter at han har vært ute av konkurranser i mer en et år, og er veldig gledelig også for oss i klubben som har fulgt Erlend opp gjennom klassene og har sett hvilket stort talent han har.

Og i den gule klassen var det klart at Erlend hadde store ambisjoner for kvelden. På tross av meget aktiv kjøring av både framtidige team kamerater fra Team Coop ØH og både junior og seniorer fra SSK viste han at han har kjørestyrken på plass og sikret seg 29 poeng. Dette holdt til en andreplass bak Krister Hagen som kjørte inn hele 41 poeng. Desverre for Krister hadde han hatt et ureglementert stopp i den nøytrale runden. Han ble dermed disket og Erlend ble utropt som kveldens vinner i gul klasse foran Oscar Landa. Thomas Ognedal endte på en solid 3.plass etter meget aktiv kjøring på de siste rundene sammen med Eirik Lunder.

Komplette resultatlister finnes her:

pdfDeltakelse Hvit-grønn Uno-x Sykkelgledecup3 2016.pdf

pdfResultater per fargeklasse UNO-X Sykkelgledecup3 2016.pdf

pdfResultater Uno-x Sykkelgledecup3 2016.pdf

pdfSammenlagtreslutater etter Uno-x Sykkelgledecup3 2016.pdf

Som vanlig så meldes feil eller kommentarer inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi gjør oppmerksom på at selv om vi gjør rettinger i databasen etter tilbakemeldinger så legger vi ikke ut oppdaterte lister før i forkant av neste ritt.

Da er vi kommet til slutten på vårsesongen for vår del. Vi ønsker alle ryttere lykke til med NM og andre store begivenheter gjennom sommeren +  god ferie til dere alle! Og sist men ikke minst; velkommen tilbake til Uno-X Sykkeglede Cup #4 som går av stabelene den 17. august!

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY