Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

{sfx ...}

Den legendariske SSK års & juletrefesten ble avviklet i kveld i flott tradisjonell stil. Etter åpning med julegrøten ble det gjort fine tilbakeblikk og oppsummeringer på aktiviteten i de respektive gruppene i året som har gått, og mye heder og ære ble utdelt til de flotte ungdommene våre. Det ble servert kaffi og kaker, nissen stakk innom og delte ut sine pakker før vi rundet av med loddtrekning og lynlotteri. Vi tror nok at mange gikk særdeles fornøyde hjem med flotte gevinster under armen.

Også i år har rytterene våre markert seg godt i både inn- og utland og viser at det jobbes godt på alle plan i klubben. Den gjeveste utmerkelsen for årets rytter gikk til Susanne Andersen for en utrolig lang rekke med topplasseringer og ikke minst for VM medaljen, vi gratulerer! Johan Andreas (Joey) Hole Mohr ble årets seniorrytter mens Thomas Ognedal ble kåret til årets juniorrytter. Nedover i årsklassene ble Kristian Johansen og Felix Hegreberg hedret i sine respektive klasser.

Vi takker Morten Hegreberg for flott ledelse av kvelden, Stein Ørn for et engasjerende og motiverende foredrag, Sosialkomiteen for stødig organisering og sist men ikke minst til alle syklister og familie som bidro til en flott kveld! 

PS: bildeserien som ble vist på veggen i løpet kan dere finne her: https://flic.kr/s/aHskPB3bFi

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY