Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

17799137 1477715878946267 7221185707556583619 n

MJR Oppsummering av forberedelser for 2017 sesongen
samt sesongens første felles start - UCI Cottbuser, Fredag 7-9 April

Høst og vinter betyr måneder med trening og satsning mot nye mål for 2017 , også for våre skarpskodde juniorer som fortsetter der de slapp i 2016. Forberedelsene til 2017 sesongen har foregått i vind, regn, sludd og snø – på lik linje med så mange andre ryttere som driver sykkelsport – dette er ikke nytt da de fra tidlig 13-14 års alder ikke har satt ”festbrems” for langturer i dårlig vær.

<p style="color: #222222; font-family: arial, sans-serif; font-size: 12.8px; background-color: #ffffff;"> 

Styrkerommet i Viking hallen på Tjensvoll , og plassene som vi gjennom OLT Sør har fått disponere på SIS Ullandhaug er brukt hyppig og har vært fantastisk tilskudd i treningsarbeidet. Terskel , styrketrening og basis økter har vært et flott innslag i treningsprogrammet med veiledning fra dyktige trenere fra SSK og Svithun, de har alle tatt nye steg også hva gjelder forståelse av terskel trening, max belastning og ” all out tester”.

Denne perioden er nå ferdig, og guttene har kjørt en periode med "skarp" ritt forberedende trening de siste ukene. Her fikk de sin første test på ICA Mila hvor de etter tøff trening også i forkant Fredag og Lørdag, viste at de er i rute. Skryt har de fått , både individuelt og som samlet lag. Det lukter faktisk litt NM Lag av tempo prestasjonen til dem som sto på pallen på Randaberg , disse vil helt sikkert bli utfordret av SSK juniorene som ikke var like raske – for lagtempo disiplinen i Stjørdal.

Som de fleste kjenner til er Morten Hegreberg nå ansvarlig for rytternes trenings oppfølging i skoletiden på sykkellinjen på Svithun VGS, i godt samarbeid med SSK og gamle Erik. Morten har vært med SSKs TMT utøvere som i vinter har gjennomført 2 x 2 ukers treningsleirene både på Gran Canaria og i Calp i Spania. Her har Morten vært med rytterne 2 ganger og brukt tid på å lære dem å kjenne, og ikke minst ”øst” av sin erfaring i tett dialog med hver enkelt av dem og som lag. Samarbeidet med foreldrene som også har vært reiseledere, samt trener har gått aldeles utmerket.

SSK MJR–TMT Team starter som Regionslag Sør
UCI MJR Cottbus, Tyskland

Gjennom helgen som kommer vil vi helt sikkert få noen oppsummeringer på hvordan de representerer som Regionslag, og takler å kjøre sesongens første felles start i UCI- Cottbus som de også kjørte i fjor . På laget som er tatt ut deltar 5 av våre MJR ryttere : Markus Andreassen, Henrik Schwalb, Martin Urianstad, Thomas Ognedal og Eirik Lunder. Rittet avvikles gjennom helgen med første start Fredag , og totalt 4 starter.

Morten kommer nok til å briefe skarpt på taktikk, disponering og team kjøring og det man lærer ved å være en del av noe som er større en seg selv. For første gang stiller guttene med et støtte apparat som man sjeldent ser andre plasser enn på Continental lag. Vi ønsker dem alle lykke og hell, og takker ”Le Sportif” Hegreberg som har tatt rollen som lagleder og satt sammen et fantastisk bra opplegg med logistikken og støtteapparatet som er med.

Se bilder fra flere vel anvendte og harde treningsøkter på Flickr

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY