Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Trøye 2018

Det går mot lysere tider og de fleste av rytterne - store og små - er godt i gang med oppkjøringen mot sesongstart. Det er høy aktivitet i klubben, noen med basistrening og noen har allerede en treningsleir i beina og lengter etter den neste. Sesongstart er ikke så langt unna og proffene våre er straks i gang med Alexander, Sven Erik og Susanne i spissen.

Vår nye trøye er nå endelig på plass med våre nye og eksisterende sponsorer. Våre nye hovedsponsorer er Veidekke og Repsol, i tillegg har vi fått med oss Drill Quip og Sørmarka cafe med på laget. Spinn og Uno x vil fortsatt være med oss i 2018. Vi er svært takknemlige for at de ønsker å samarbeide med oss i Stavanger Sykleklubb og vi skal gjøre vårt beste i å profilere våre sponsorer gjennom gode resultater og innsats på sykkelsete i 2018.

Det er mye som skal skje i klubben og i regionen i 2018. Mange starter sesongen på Randaberg i april og tre år fremover har det tradisjonsrike temporittet fått navnet Repsol mila. I tillegg vil vi som vanlig arrangere sykkelcupen på Forus som tre år fremover vil hete Veidekke Sykkelcup.

Som sykkel fans gleder vi oss spesielt til at World Tour rytterne kommer på besøk til byen gjennom det spennende konseptet Hammer Stavanger i mai og som vanlig vil SSK bidra til at rittet blir gjennomført på en profesjonell måte.

Vi ser frem imot sesongstart og vi ønsker alle våre medlemmer lykke til.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY