Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2019

fullsizeoutput 268a

Det er vel første gang i historien at dommerne har vært nødt til å stoppe rittet på Forus på grunn av værforholdene. I går var det imidlertid den rette avgjørelsen. Det var meldt 12-14 m/s og regn. Vi krysset fingrene for at dersom vi sikret de franske gjerdene godt ville resten gå greit. De yngste klassene kjempet seg frem i motvinden på oppløpsiden. Der var mange grimaser og tunge tråkk, men som alltid stor sykkelglede og heldigvis ingen uhell på grunn av vinden. Alle opp til og med 12 år som hadde fullført alle 6 ritt fikk pokal. Representanter for vår sponsor Veidekke var på plass og delte ut buffer og assavers. Kjekkt å ha utover høsten. 

Da blå , sort og gul startet rittet, kom regnet i tillegg til vinden. Da ble det surt gitt:-) Men i blå ble det kjempet om poeng på tross av vind og regn. Tuva Byberg som før rittet startet lå an til å ta sammenlagtseieren både for jentene og totalt kjørte også denne gangen inn det hun kunne av poeng. Hun fikk immidlertid skarp konkurranse av Sander Gysland som kom seg avgårde og nesten kjørte inn feltet med en runde. Han var i brudd 5 runder. sterkt det i den tøffe vinden.Han ble nr 2 sammenlagt av alle gjennom sesongen med 195 poeng. 

Da sort klasse skulle starte sitt ritt hadde vinden tatt seg opp enda litt til og flere av rytterne ropte til dommerne da de passerte at det var for farlig å fortsette. Der var voldsom kastevind i sørenden. Publikum ble bedt om å stå på begge sider av løypen og holde fast i gjerdene som nå var begynt å bevege på seg. Feltet ble stoppet, noen ville fortsette og det ble kjørt en runde til. Men, med nye voldsomme kast bestemte til slutt SK at rittet skulle stoppes. Til  skuffelse for noen og lettelse for andre. 

Folk var våte og kalde og de fleste forsvant før vi hadde fått regnet ut sammenlagt premieringen. Det ble derfor en noe amputert premieutdeling blant de få som sto i gjen helt til slutt. Tuva Byberg tok storeslem. Både beste dame og beste rytter totalt basert på poengsum på de 4 beste rittene. Gratulerer så mye til Tuva . 

fullsizeoutput 26a3

Vi ha mange fine pokaler som vi gjerne vil få delt ut. Vi har derfor avtalt med Spinn i Hillevåg at vi setter opp et premiebord der fra i morgen kl 17:00 til mandag kl 17:00.  Der kan dere som skal ha premie gå og hente selv. Der er premier til 1/3 i hver klasse. De 11-12 åringene som ikke fikk pokalen sin i går for fullført 6 ritt, kan og gå på Spinn og hente. 

På Spinn kan dere og levere inn startnummer. Vi håper at flest mulig av dere tar dere tid til å levere de inn igjen slik at vi kan bruke de igjen til neste år. 

Resultatene finner dere her: Ritt 6 - resultat pr fargeklasseSammenlagt 4 beste ritt alle klasser : Sammenlagt 4 beste ritt NCF aldersklasser

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY