Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2019

Målgang NC 1

Etter en god periode i Belgia dro Eirik til Trøndelag for og jakte et toppresultat i norgescupen.

 

Tempoen 27/4-19:

 

Dagen i dag var en dag med mye varme og mye vind som preget den 21 km lange kuperte tempo løypa.

Tempo er ikke Eirik sin sterkeste siden men har mål om topp 15. Det var utrolig mange sterke og gode kontinentalrytter på startstreken. Team Uno-X stilte med hele 9 mann denne helga. Eirik følte seg bra store deler av løpet men kjente med ca 7km igjen at han hadde åpnet litt i hardeste laget om måtte se at han havnet utenfor topp 15. Eirik endte på en respektabel 21.plass men er selv ikke helt fornøyd. Men velger heller å fokusere mest på morgendagens fellesstart siden det er da det gjelder.

Nc 1 Fellesstart 28/4-19:

 

Rittet skulle opprinnelig være 170km langt i samme løype som gårsdagens tempo men ble kuttet ned til 150km ettersom det var flere lag som hadde fly som gikk tidlig pga. SAS streik.

Uno-X stilte med 9 mann, Team Coop med 4 i tillegg stilte Joker mannsterke.

Det skulle vise seg å være en litt spesiel norgescup uten veldig aktiv kjøring fra noen lag. Uno-X kontrollerte for det meste hele løpet. Det var ikke så mye vind heller denne dagen så ingen kunne bruke vinden å lage løpet hardt. Underveis gikk det noen brudd men ble kjørt inn 1 etter 1. Eirik som enslig SSK rytter prøvde å spare seg til sluttrunden for og være med på eventuelle angrep som gikk på de siste rundene. Gikk en rytter solo på sisterunden fra Uno-X som endte med og vinne rittet. Etter han gikk det 2 Uno-X ryttere til på siste runden. De hadde full kontroll på hele sykkelrittet og var ikke mye Eirik fikk gjort med det. På oppløpet dro Eirik til med en skikkelig langspurt 300 meter før mål og kjempet om de siste topp plasseringene bak pallen. Eirik vant spurten fra feltet og ente på en meget respektabel 4.plass.

Dette ble også Eirik sitt siste ritt i SSK drakten. Mandagen etter signerte han en rytteravtale med kontinentallaget Team Coop. Og med det vil han gjerne takke alle sponsorene og frivillige i Stavanger Sykleklubb for all hjelpen han har fått for å komme dit han er i dag.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY