Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2019

Stavanger Sykle Klubb U23 rytter Martin Bugge Urianstad har representert Norge på landslaget.

Pallen 1

Rittoppsumering

Course de la paix

Taktikken fra start allerede på første etappe var å være offensive. Vi var aktive i støte cupen på starten og omsider kom jeg av gårde i et sterkt brudd. Bruddet jobbet bra sammen og det ble etterhvert sikkert at brudde ville holde inn. Jeg prøvde et støt på med noen kilometer igjen, men det ble markert og bruddet var samlet inn til spurt. I spurten fra bruddet ble jeg nr.4 på etappen. Et godt resultat, men med bismak ettersom man hadde gode muligheter for å få det enda bedre.

Andre etappe var for klatrerne. Fra dagen før hadde jeg ungdomstrøya og litt poeng på klatretrøya. Underveis tok jeg over klatretrøya på innlagte topper. For deretter å karre seg over de siste fjellene til mål.

Før siste etappen hadde vi Andreas Leknessund på 4.plass i sammendraget. Taktikken var å gjøre rittet beinhardt for å gå for sammenlagtseier. Vi hang med på notene i starten og jeg kom i et tidlig brudd. Bruddet ble hentet i første bakke og jeg satte meg med laget for å sprenge feltet. Allerede etter første bakken hadde vi isolert kapteinene på flere andre lag fra hjelperytterne sine, mens vi fortsatt satt med fullt lag og tauet i front. Vi fortsatte hardkjøret inn til bakken med 30km igjen. Der gikk Andreas solo og holdt inn med nok til å ta etappeseier og sammenlagtseieren. I tillegg tok jeg klatretrøya. Et fantastisk sterkt lag som spilte kortene våre godt. Vanvittig gøy etapperitt.

Mvh Martin Bugge Urianstad

brudd

felt

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY