Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

SSK sosialt

karacsony01

SSK v/sosialkomiteen inviterer alle klubbens medlemmer til juletrefest! Datoen for årets fest er satt til lørdag 9.desember kl 15-18, i Sunde/Kvernevik bydelshus som "vanlig". Alle medlemmer med familie er velkomne. Her blir det servering av julegrøt, kaffi og kaker. Vi oppsummerer året som har vært, og presenterer de aktive rytterne og deres prestasjoner i løpet av sesongen.

Det blir julesang og gang rundt juletreet og kanskje kommer nissen innom med litt småpakker til de minste, før vi runder det hele av med det store SSK lynlotteriet og trekning av loddbøker!

Vi ber om at dere melder dere på festen ved å fylle ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Siste påmeldingsfrist er torsdag 7. november. Inngangsbiletten koster kr. 50.- for enkeltbiletter og kr 100.- for familier. Husk også kontanter til lotteriet!

Hilsen SSK Sosialkomiteen v/Anita & Gry

(PS: Vi ønsker svært gjerne bidrag til gevinstbordet fra medlemmene enten du har fine hjemmelagde ting, bedriftsgive-aways e.l.)

  

norsk flagg

Stavanger SK stiller i folketoget i år også!  Vi har fått plass langt framme som nr 14 og møtes i Kongsgårdbakken/Strandkaien kl 1545. Vi oppfordrer både unge og eldre syklister og foresatte til å stille, enten med sykkel og SSK drakt eller i festklær.

 

Folketoget starter kl. 16.00 og går følgende rute:

Krysset Haakon VIIs gate - Olav Vs gate – Jernbaneveien – Kongsgata – Lagårdsveien – Kirkegårdsveien – Lyder Sagens gate -  Avaldsnesgata – Nedstransgata – Normannsgata – Pedersgata Toget oppløses ved St. Petri kirken

Vedlagt finner dere rekkefølge og oppstillingsplass.

pdfGatelop_folketog.pdf

pdfRekkefolge_Folketoget.pdf

Vi ønsker dere alle en flott 17.mai og en fin feiring av nasjonaldagen!

JuletreSSK v/sosialkomiteen inviterer alle klubbens medlemmer til juletrefest! Årets fest finner sted i Sunde/Kvernevik bydelshus  kl 15-18 på søndag den 6.desember. Alle medlemmer med familie er velkomne. Her blir det servering av julegrøt, kaffi og kaker. Vi oppsummerer året som har vært, og presenterer de aktive rytterne og deres prestasjoner i løpet av sesongen.

Det blir julesang og gang rundt juletreet og kanskje kommer nissen innom med litt småpakker til de minste, før vi runder det hele av med det store SSK lotteriet!

Vi ber om at dere melder dere på festen ved å fylle ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Siste påmeldingsfrist er fredag 4.desember. Inngangsbiletten koster kr. 50.- for enkeltbiletter og kr 100.- for familier. Husk også kontanter til lotteriet!

Vi ønsker dere alle velkommen til fest!

 

julenisseGode tradisjoner må holdes vedlike og selvsagt blir det klubb-juletrefest i år også! SSK v/sosialkomiteen har den store gleden av å invitere alle klubbens medlemmer til årsfest & juletrefest som finner sted i Sunde/Kvernevik bydelshus kl 15-18 på søndag den 27. novemberAlle medlemmer med familie er velkomne. Her blir det servering av julegrøt, kaffi og kaker. Vi oppsummerer året som har vært, og presenterer de aktive rytterne og deres prestasjoner i løpet av sesongen.

Det blir julesang og gang rundt juletreet og kanskje kommer nissen innom med litt småpakker til de minste, før vi runder det hele av med det store SSK lynlotteriet og trekning av loddbøker!

Vi ber om at dere melder dere på festen ved å fylle ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Siste påmeldingsfrist er fredag 25. november. Inngangsbiletten koster kr. 50.- for enkeltbiletter og kr 100.- for familier. Husk også kontanter til lotteriet!

Hilsen SSK Sosialkomiteen v/Anita & Gry

(PS: Vi ønsker svært gjerne bidrag til gevnstbordet fra medlemmene enten du har fine hjemmelagde ting, bedriftsgive-aways e.l.)

Vi ønsker dere alle velkommen til fest!

 

8747264581 b97482cdd7 k

17.mai er like rundt hjørnet og selvsagt skal Stavanger SK delta i Folketoget! Vi oppfordrer alle medlemmer til å stille - med den nye SSK drakta og nyvasket sykkel med de grommeste hjulene. Eller du kan komme i "sivilt" festantrekk og gå sammen med oss i toget, det velger du selv!

I år skal vi stille i ARNE RETTEDALS GATE – ST. OLAVS GATE der vi har plass nr 91, bak Roaldsøy skolekorps og foran Norsk Kennelklubb. Toget starter kl 16:00 men siden vi er såpass langt bak går det gjerne en time ekstra før vi er i gang. Uansett så beregn god tld da det er køer både her og der på den tiden.

Årets rute er: Olav V’s gate – Jernbaneveien – Kongsgata – Lagårdsveien – Kirkegårdsveien – Paradissvingen – Lyder Sagens gate – Avaldsnesgata – Nedstrandsgata – Øvre Jærgate – Nymannsveien – Skolegata – Nedre Dalgate – Normannsgata - Pedersgata

 Linker til info: 17.mai program for Stavanger, kart over oppstillingsplasser, togruter (folketoget i blått).

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY