Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

Juletrefest1

Søndag var det tid for årets SSK juletrefest i Sunde/Kvernevik bydelshus. Med rekordstort oppmøte og tett program ble det en flott avslutning på sesongen og året som nå nærmer seg slutten. Festen ble som vanlig styrt med stødig hånd av Stein som også innledet det hele med en flott presentasjon av OL fellesstarten og Alex sin bronsemedalje. Trenerne for de forskjellige gruppene presenterte sine ryttere og delte ut innsatspremier til de som har utmerket seg spesielt gjennom sesongen. Og trenerne ble hedret av sine ryttere med takk for innsatsen de har lagt ned gjennom året som har gått.

Bestemannspremier2012

 

Bestemann og -jentepremier for 2012 ble delt ut til Tiril, Oscar, Susanne, Truls og Erlend. Også trenerne fikk gaver og oppmerksomhet fra sine respektive ryttergrupper, trenerne her representert ved Carl Håkon, Erik og Steen.

Trenere2012

 

Etter noen runder rundt juletreet og lynraskt besøk av nissen ble kvelden avsluttet med trekning av loddbøker og lynlotteri. Anne stakk endelig og velfortjent av med den store fruktkurven mens kveldens toppgevinst, en Velotec bysykkel fra Spinn, gikk til Lars Albertsen trukket fra loddboka til Per Berge Moe.

Så med Juletrefesten unnagjort og bare noen få treningsøkter igjen av sesongen ønsker vi alle medlemmer God Jul og velkommen tilbake til neste år!

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY