Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

julenisseGode tradisjoner må holdes vedlike og selvsagt blir det klubb-juletrefest i år også! SSK v/sosialkomiteen har den store gleden av å invitere alle klubbens medlemmer til årsfest & juletrefest som finner sted i Sunde/Kvernevik bydelshus kl 15-18 på søndag den 27. novemberAlle medlemmer med familie er velkomne. Her blir det servering av julegrøt, kaffi og kaker. Vi oppsummerer året som har vært, og presenterer de aktive rytterne og deres prestasjoner i løpet av sesongen.

Det blir julesang og gang rundt juletreet og kanskje kommer nissen innom med litt småpakker til de minste, før vi runder det hele av med det store SSK lynlotteriet og trekning av loddbøker!

Vi ber om at dere melder dere på festen ved å fylle ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Siste påmeldingsfrist er fredag 25. november. Inngangsbiletten koster kr. 50.- for enkeltbiletter og kr 100.- for familier. Husk også kontanter til lotteriet!

Hilsen SSK Sosialkomiteen v/Anita & Gry

(PS: Vi ønsker svært gjerne bidrag til gevnstbordet fra medlemmene enten du har fine hjemmelagde ting, bedriftsgive-aways e.l.)

Vi ønsker dere alle velkommen til fest!

 

 
Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY