Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

SSK ungdom

20160807 140136I dag søndag stod fellestart på programmet. Først ut var Felix Hegreberg i M 14. Han skulle kjøre 42 km (2 runder) i dem krevende løypen. I første runde kom 7 ryttere seg løs fra resten og her var Felix med. I et rykk i en av bakkene klarte ikke Felix å tette luken, fire ryttere kom løs og holdt dette inn til mål. Felix gav aldri helt opp og kjempet sammen med en annen rytter. De knep sekunder i avslutningen da de fire i front begynte å kikke litt på hverandre, og det ble til slutt en flott 5. plass på Felix.

20160806 200834

Amalie Lutro, Mari Hole Mohr, Fredrik W Bjordal og Felix Hegreberg har tatt turen til Levanger/Skogn for å delta på UM 2016. I dag har der blitt kjørt tempo i kuperte løype. Amalie ble ungdomsmester i K16 og Mari ble ungdomsmester i K15.

NM Bane Pall samtlige eliminasjon 2016 high

 

Jada , vi er kommet litt nærmere Norge. Men der er enda noen mil igjen før vi har bane NM på norsk jord.

NM bane 2016 ble i år som i fjor, arrangert av Sandefjord Sykkelklubb. Mesterskapet ble avholdt på Thorvald Ellegaard Arena i Odense 12. – 14. Februar.

Fra Stavanger SK stilte Pernille Feldmann, som fikk dispensasjon å starte i juniorklassen.

TOUR DE HIMMELFART 2016nora

En fantastisk helg i Odder. Strålende vær og ditto resultater. SSK har nok en gang toppet resultatlistene i mange klasser på dette rittet, i et Danmark som slettes ikke er padde flatt. Pederstrup bakken på Kongeetappen er lang og bratt og får virkelig feltene til å sprekke opp.

750 ryttere var påmeldt i alderen 9 – 18 år. Fra SSK stilte Karsten i U14, Felix i U15,

Nora og Mari i U16P, Kristian og Elias i U17 , Pernille og Susanne i Damer junior.

{sfx ...}

Sesongens siste utenbys etapperitt med stor deltakelse fra SSK . Totalt 19 ryttere fra 7 til 16 år stilte til start. Vi hadde til og med vår egen fotograf, - Martin Bjordal :)
For noen var det første ritt ut forbi Stavanger, for mange en god avslutning på en lang sesong med konkurranser i inn og utland. Totalt var vi 35 små og store som spiste sammen på lørdagskvelden. God mat, god stemning og super service på Herlig Land i Kristiansand.

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY