Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

IMG 1071

Det ble nok en gang sterke resultater og gode prestasjoner av våre fire M15-16 gutter under helgas Eidsvollritt. Henrik Schwalb, Eirik Lunder, Martin Bugge Urianstad og Thomas Skogland Ognedal deltok og sørget for flott lagarbeid og viser at laget er jevnt med gode plasseringer.

Totalt 105 ryttere i stilte i klassen. Lørdagens Tempo (10 km, relativt flatt) ble kjørt hardt fra start, hvor Thomas kjørte inn en sterk 2 plass bare 4 sekunder fra seier. Martin U syklet inn til en fin 6 plass (22 sek bak vinner). Henrik og Eirik kom inn til henholdsvis 16 og 32 plass. Ettersom løypen var flat, var det små marginer som skilte rytterne. Martin Urianstad og Eirik Lunder som har vært noe bakpå og syke siste tiden viste at de er tilbake der de skal være.

IMG 1069

Søndagens 76km fellesstart gikk i en 18 km rundløype som rytterne syklet 4 ganger. Våre 4 SSK ere lå i front, jobbet aktivt og kommuniserte flott underveis, og viste flott laginnsats hvor målet var å gå i brudd eller holde feltet samlet med tett samarbeid på å hente inn luker og brudd forsøk. Ryttere som gikk i brudd ble hentet inn. Henrik vant et spennende spurtoppgjør med Idar Andersen fra Gauldal SK. Thomas, Martin og Eirik var godt plassert i hovedfeltet bare 3 sek bak Henrik. Thomas endte opp med 2 plass sammenlagt for klassen mens Martin kjørte inn til en sterk 5 plass sammenlagt.

Eirik

Guttene viste godt igjen i helgas Eidsvollritt og det er kjekt å se at god laginnsats fører til gode resultater og at guttene er i god form og ikke minst, har det veldig gøy – det blir nå spennende å se om vi får 1 eller to av våre ryttere med til Ungdoms OL med de resultatene vi har hatt i denne klassen så langt i år.

M Junior
Vi hadde to juniorer på Eidsvoll mens noen var hjemme og syklet Nordsjørittet, eller ”permitterte og opererte”. Henrik Myge og Sindre Rediar kjørte imidlertid både lørdagens ranking ritt og søndagens 107k Norgescup. Under rankingrittet ble det kjørt jevnt og Sindre og Henrik satt med til mål med samlet felt. Under Søndagens NC ble Henrik tatt ut etter noen runder mens Sindre kjørte inn noe bak hovedfeltet.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY