Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

pallen

Mens våre 4 topp rankede ungdomsutøvere i MK-15/16 er i Georgia deltar flere SSK utøvere i aldersbestemte klasser i Tønsberg 2-dagers. På lørdagens åpningstempo kjørte Martin Urianstad inn til seier på tiden 14.42 mens Eirik Lunder kommer like bak på en sterk 6 plass. Martin fikk da kjøre det to fellesstartene i gult men var uheldig i ble innblandet i en storvelt på siste etappen og mistet dermed muligheten til å kjempe om sammenlagtseieren.

Martin profilEtter avslutningsetappen forteller Martin: "Jeg ledet med 7 sekunder etter seier på tempoen, og kjørte for første gang med gult i et ritt mot de beste som ikke er med i EYOF.

Jeg har gjort masse god trening gjennom siste året. Jeg har kjørt litt mindre ritt enn de andre men trent bra og er storfornøyd me å vinne tempoen og starte første fellesstart i gult. Bare litt kjipt at gule trøyå røyk på fellesstarten siste etappe når eg trynte i grøftå ved en storvelt ved en brå innsnevring i veien foran ei bro.

Storkaren Harald Veen Gilje kjørte storisk og venta på meg når eg trynte åg kjørte meg godt oppover igjen, men eg klarte ikke siste biten og avslutta på 9 plass. Kjørte inn noe underveis men det var ca 40-50 sekunder opp til ledergruppa. Hadde ihvertfall gult helt til eg kom i mål på siste etappe".

fellesstart spurt

Ellers var det flott kjøring av klubb kameratene Harald Veen og Eirik Lunder underveis. De viser begge stor fremgang og det lover godt for siste halvdel av sesongen!

Komplette resultatlister finnes på arrangørens hjemmeside.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY