Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

henrik

Da var tempo øvelsen i EYOF over. Guttene kan rapportere om gode erfaringer og etter forholdene er de fornøyde med resultatene. Thomas har hatt noe magetrøbbel, han sleit og i varmen og fikk ikke energi nok til å gjennomføre en optimal tempo, en øvelse som han normalt behersker best av de norske utøverne.

For Henriks del ble det en særskilt positiv opplevelse - han fikk lenge sitte i pressesenteret med 3. plass og følge målgang på sine sterkeste konkurrenter. Etterhvert var det flere ryttere som plukket opp gode resultater. Det endte med en 25 plass og best av våre norske, men dog kun 20 sekunder fra en pallplassering. I et slikt internasjonalt selskap hvor mange av disse rytterne konkurrerer sterkt i junior klassen neste år er dette fantastisk bra prestert av Henrik som er mest kjent for sin kapasitet på felles starter, og spesielt i spurt sammenheng.

Fullstendige resultatlister for guttene finnes her.

I jenteklassen så kjørte Amalie en sterk tempo og endte til slutt på en 19.plass. Best av de norske ble Martine Gjøs som kjørte inn til 15. plass mens Pernille Feldmann endte på 45. plass.

Resultatlister for jentene finnes her.

amalie

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY