Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

k15pall

Fordelen med å arranger UM selv er at vi slipper å reise så langt. I fjor hadde vi selv ansvaret sammen med Sandnes SK. I år var det Fredrikstad SK som sammen med Halden Ck sto for arrangementet. Heldigvis betalte den lange turen seg både i form av sol og sommer , gull , sølv og bronse, og forøvrig mange gode prestasjoner.

De fleste fra SSK hadde i år samlet seg i campinghyttene på Fredrikstad Motell og camping. Kan anbefales for de som ikke har prøvd det før. Veldig fine hytter. Med sol og varme , var det riktig så hyggelig for de voksne å sitte utenfor med felles grilling , kaffe og kaker langt utover lørdagskvelden. Rytterne hadde aftebike på golfbanen.golf

SSK var sammen med Bergen Ck de to største klubbene i årets mesterskap.

Vi stilte med 15 ryttere;

Simen Hegreberg og Karsten Feldmann i M 11- 12, Felix Hegreberg i M13, Fredrik Bjordal i M 14, Mari Hole Mohr i K 14, Amalie Lutro og Pernille Feldmann i K 15, Harald Gilje Veen og Elias Hellestø i M 15, Martin Urienstad, Martin Gjervan, Markus Andreassen, Eirik Lunder, Henrik Schwalb og Thomas Ognedal i M16.

Både fellesstart og tempo gikk på Torsnes. Flere av rytterne var kjent med deler av løypene fra tidligere års Østfold 3 dagers. Både tempo og fellesstart gikk i en kupert løype med mange små kneiker , noen krappe svinger og tidvis veldig smal vei. En veldig kjekk løype ifølge de som syklet den. Tempoen var uten vendemål. Logistikken ble derfor litt utfordrende for støtteapparatet. Men det løste seg fint etterhvert. M/K 15-16 syklet 15 km. De øvrige klassene sykler 10 km.

Vi er vant til å komme hjem med medaljer fra UM , og heller ikke i år ble vi skuffet.

Henrik Schwalb klinte til på tempoen og tok gullet i M16.gutta

Amalie som har hatt en veldig bra 2015 sesong, syklet nok en sterk tempo, og tok gullet i K15.

Pernille var ikke mer enn drøye 2 sekunder bak Amalie og var strålende fornøyd med sølv.

I K14 syklet Mari Hole Mohr den raskeste 10 kilometeren og fikk ta på seg ungdomsmestertrøyen i den klassenMari

På fellesstarten på søndag var det Pernille sin tur å klatre øverst på pallen i K15 etter tett spurt oppgjør. Amalie ble da nummer tre over målstreken.

I M16 var Eirik Lunder den store helten. En veldig fortjent sølvmedalje etter sterk og aktiv kjøring hele sesongen. Eirik

Foruten pallplassene var der mange sterke prestasjoner og god kjøring. Har lyst til å nevne Felix Hegreberg , M13 , som startet med sykling høsten 2014. Han hang med en liten gruppe rett etter tet gruppen . Dessverre måtte han slippe dem på siste runde. Han holdt allikevel godt unna for de som kom bak og havnet på en meget sterk 7. plass.felix

Simen og Karsten i M11-12 hadde begge en super helg med sykkelkompiser fra andre klubber. Det er utrolig gøy å se hvor kjekt de har det sammen uavhengig av klubbtilhørighet. Erkerivaler i feltet og bestiser etter målgang.

Venner for livet !

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY