Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

TOUR DE HIMMELFART 2016nora

En fantastisk helg i Odder. Strålende vær og ditto resultater. SSK har nok en gang toppet resultatlistene i mange klasser på dette rittet, i et Danmark som slettes ikke er padde flatt. Pederstrup bakken på Kongeetappen er lang og bratt og får virkelig feltene til å sprekke opp.

750 ryttere var påmeldt i alderen 9 – 18 år. Fra SSK stilte Karsten i U14, Felix i U15,

Nora og Mari i U16P, Kristian og Elias i U17 , Pernille og Susanne i Damer junior.

 

Felix , Kristian og Elias var med for første gang. For dem var det spennende med nye løyper, lenger distanse enn hjemme, større felt og ukjente konkurrenter.

For resten av gjengen var det gjensyn med både kjente konkurrenter og løyper.

Men for Karsten og Pernille var det og ett hakk opp i distanse fra i fjor.

Arrangøren hadde fått nye lånebrikker fra Nederland som ikke passet med tidtakerprogrammet. Gikk greit for alle Danskene som hadde sine egne brikker, men for ryttere med lånebrikker ble det noen merkelige resultatlister etter de to første etappene. Ryttere som ikke hadde startet hadde syklet inn til riktig så gode tider og de som faktisk kom inn som topp 6 var langt nede på listen. Uheldigvis for arrangør, så var heller ikke målfotobildene av en sånn kvalitet at de kunne brukes. Men listene ble nok sånn noenlunde korrekt til slutt ,og sammenlagtpremieringen kunne kjøres som planlagt lørdag ettermiddag etter 5 tøffe etapper.

Susanne viser nok en gang at hun er en av de aller beste i sin klasse i Europa med to første, to andre og en tredjeplass. I tillegg fikk hun med seg klatretrøyen og ble nr, 2 på poengtrøyen.

 susanne

Nora har i år tatt ett steg opp fra i fjor og var nå med å prege U16P klassen. Hun kunne reise hjem med en tredje plass sammenlagt etter å ha vunnet kongeetappen. I tillegg tok hun tredje på første etappe, tempoen og kriterium.

 

Mari kjørte jevnt godt hele helgen og andre plass på kongeetappen som beste enkelt plassering og 6. sammenlagt

 

Karsten var også i støtet, og kunne reise hjem med med en 6. plass i sammendraget etter 2. plass som beste enkelt plassering og 75 danske kroner rikere. Med litt mer luft i bakdekket på kongetappen, hadde han nok kjempet om topp plassering der og.

13161339 10209465848745957 2104763837 o 

Felix var skikkelig i kjelleren på tempoetappen. Havnet langt nede på resultatlisten og syren ville ikke gi slipp. Overraskelsen var derfor stor da han spurtet inn til en 3. plass på kriteriumsrittet på ettermiddagen. Han kjørte ellers veldig bra hele helgen og var med langt fremme på alle fellestartene.

 13161258 10209465870306496 596247925 o

Pernille fikk ødelagt sammendraget etter teknisk med knekt girøre på første etappen og en begredelig tempo på ny temposykkel. De øvrige 3 etappene kjørte hun imidlertid veldig bra i ett sterkt felt med juniordamer. Kongeetappen ble hakket for tøff for mange. Pernille måtte gi slipp på teten, men kom inn til en meget respektabel 10. Plass. Hun tok i tillegg en 6. på gaterittet og 7. på kriteriumsrittet.

DSC07168 

Kristian fikk og ødelagt sin første etappe av tekniske årsaker. Men etter iherdig innsats fra lagets mekanikere J ble der lappet sammen en sykkel han kunne ta i bruk til resten av helgen. På gaterittet satt han lenge godt med i feltet, men kom litt bakpå etter hvert og ble dessverre tatt ut før siste runde. På kriteriumsrittet gikk det hakket bedre og han satt med i feltet helt til mål og fikk en respektabel 38. plass av 117 som fullførte. Kongeetappen ble tøff for de fleste, men Kristian satt lenge med i en av de fremste gruppene. Dessverre var han ble han involvert i en velt. Han kom seg på sykkelen igjen, men måtte står av etter hvert og legge seg på benken i plaserteltet.

DSC07261 

Elias kom seg greit gjennom første etappen. Litt tett i hals og brå start, men allikevel optimistisk for resten av helgen. På gaterittet satt også han veldig godt med ganske lenge, men ble dessverre tatt ut på en av de siste rundene. Kriteriumsrittet satt han med hovedfeltet inn og kunne notere seg en grei 46. plass av 117 startende. Kongeetappen ble i tøffeste laget. Da var det slutt på kreftene og han valgte etter hvert å stå av

Støtteapparat bestod av Steen og Martin som mekket og kjørte service. Anne Beate mekk, massør og trener, Marianne kokk, massør og organisator, Jon Andre og Johan sjåfører og håndlangere. Cato mekk og trener.

Leif Terje utrolig engasjert lærling på alle felt, Kicki fotograf og leder for heiagjengen.

.DSC07188

Astrid og Nora – heiagjeng

13169795 10209465897547177 1627023872 o

Fullstendige resultater kan sees her : http://www.oddercykelklub.dk/tdh/tdh_results.php?menu=da

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY