Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

20160807 140136I dag søndag stod fellestart på programmet. Først ut var Felix Hegreberg i M 14. Han skulle kjøre 42 km (2 runder) i dem krevende løypen. I første runde kom 7 ryttere seg løs fra resten og her var Felix med. I et rykk i en av bakkene klarte ikke Felix å tette luken, fire ryttere kom løs og holdt dette inn til mål. Felix gav aldri helt opp og kjempet sammen med en annen rytter. De knep sekunder i avslutningen da de fire i front begynte å kikke litt på hverandre, og det ble til slutt en flott 5. plass på Felix.

Amalie Lutro K16 og Mari Hole Mohr K15 var neste ut på samme runde som Felix. De skulle sykle 3 runder (64 km). Første runde gikk rolig. På 2 runde øket farten flere knepp og dette resulterte i at ryttere ramlet av en etter en. Halveis på 2 runden var det 7 ryttere igjen. Mari og Amalie rykket i løypene bratteste bakke og fikk en luke på 20 sekund. Gruppen bak jobbet godt sammen og kjørte inn Amalie og Mari i en lettere del av løypen. Tror muligens dette var fordi de to i front ikke helt gjorde alvor av å stikke fra. Siste runde økte farte litt til og nok en rytter måtte slippe i en bakke. Ut på siste støtet Amalie og Mari seg opp i tet samme bakke som forrige runde. Nå var resten av feltet ikke i stand til å tette luken. En rytter prøvde men nå kjørte Amalie og Mari lagtempo innover til mål slik at avstanden økte jevnt og trutt. Amalie og Mari kjørte sammen over mål og ble demed igjen ungdomsmestere i henholdsvis K16 og K15.

Fredrik Bjordal var siste SSK rytter til start. Fredrik skulle sykle 84 km (4 runder) i den mye omtalte løypen. Fredrik kom seg med i et 10 manns brudd. Fredrik satt fint med helt til siste bratte bakke på siste runde da klarte noen ryttere å komme løs. Nå klarte hverken Fredrik ellernoen av de andre i den opprinnelige 10 gruppen å tette luken. Fredrik kom inn på en godkjent 8 plass.

Vi fra SSK takker IL Sverre for et flott mesterskap.

20160807 135724

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY