Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2015-2017:

SSK junior og senior

18947106 738703422957713 492540735 o

Denne helgen spisses NM-formen med UCI-ritt i Danmark

Våre karer har virkelig vist styrke og stabilitet i første del av sesongen der sterke prestasjoner og stabilitet viser igjen gjennom gode resultater. Etter 3 Norgescuper har vi Johan Andreas Hole Mohr på pallen sammenlagt både i U23 og M-senior. Sammen med Hans-Arne, Markus og Christian har han hatt en flott vårsesong der ritt i Belgia og Danmark har løftet kapasitet og ferdigheter hos alle. Under helgens Norgescup i Sandnes fikk vi Hans-Arne med i det avgjørende bruddet og selv om pallen glapp så hentet han verdifulle NC-poeng og fikk bekreftet at formen er på vei.

 

IMG 0696

Det jobbes godt i juniorgruppa vår og gode prestasjoner blir lagt merke til! Det er gledelig å se at Martin Bugge Urianstad nå er klar for sin debut på landslaget, Martin er en av seks ryttere som er tatt ut på Morgendagens Helter landslaget til Tour de Pays de Vaud som arrangeres 25-28. mai.

 

Landslagsledelsen Kai Lexberg sier om Martin: - Martin Bugge Urianstad var nummer 4 og 3 på henholdsvis Sundvollen GP junior og Ringerike GP junior. Han kjørte også bra i helgen under rittene på Eidsvoll. Martin imponerte meg på samling i fjor høst , og han er en rytter som både kan kjøre bakker og har en ok spurt.

Vi ønsker Martin lykke til!

Les mer om uttaket her: http://www.sykling.no/article/uttak-til-tour-de-pays-de-vaud

eiriklunder
Samtidig som Alexander Kristoff synger Ja vi elsker fra seierspallen i Frankfurt så feide sisteårs-junior Eirik Lunder all motstand av banen og vant overlegent det tradisjonsrike Mairittet.
 
Eirik fulgte lagplanen og var offensiv i rittets tidlige fase der han kom avgårde med i en liten, men kjøresterk gruppe. Denne skulle vise seg å holde unna for feltet helt til mål der Eirik var overlegen i den avsluttende bakken opp mot mål. 
I hovedfeltet bak satt flere av Eiriks lagkamerater og hadde full kontroll på løpets utvikling. Dette viste også igjen på resultatlisten der Martin Urianstad, Thomas Ognedal, Henrik Schwalb, Truls Aasland, Helmer Berre og Sindre R Mohr var alle inne på topp 10.
 
På damesiden fulgte Pernille Feldmann opp med seier i et lite, men sterkt damefelt. 
I tillegg ser vi alt SSK har flere vinnere i de ulike aldersklassene.
 
Fullstendig resultatliste finner du her  
Bilder fra dagens ritt vil bli lagt ut her 

18527788 1397172220359765 9185125817691584053 n

At hardt arbeide og en god dose råskap betaler seg fikk vi beviset på i dag. På dagens norgescup kjørte Johan Andreas Hole Mohr aka Joey inn til en imponerende 2.plass bare slått av Conti-rytter Kristoffer Skjerping fra Team Joker Icopal. Resultatet kommer etter et solid lagarbeide gjennom en knallhard og dramatisk etappe som også inkluderte en lang nøytralisering av feltet pga manglende ambulanse.

 Joey 3004

Etter 3 dager og nesten 600 ritt-kilometer reiser våre karer hjem uten resultater, men med verdifull konkurranseerfaring og visshet om at neste nivå er innen rekkevidde.

Beintøffe dager med vind, gruspartier og ikke minst sterke kontinentallag har gitt karene våre mye hardkjør og verdifull erfaring om egen kapasitet, taktisk forståelse og disponering av krefter.

 

"Karene vet nå hvor marginene ligger og hva som må forbedres"

Generalsponsor:

Uno-X PMS 2014

Hovedsponsorer:

spinn-logo-2 OH CMYK200x350 coop350x200

Delsponsorer:

Icon-Logo blue RGB
Capgemini cmyk-Converted
Kompakt-RAMP-II

Samarbeidspartnere:

a-sign-logo-liten ByenFysikalskeSenterLogo moller-bil-forus Berentsenlogo350x200

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY