Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2019

Byen fysikalske 1

I dag hadde seniorene sitt første møte med våre nye samarbeidspartner innenfor fysioterapi og behandling av idrettsskader.  

Med Rune Bjørnevoll i spissen for Byen Fysikalske, så har SSK knyttet til seg unik kompetanse med bred erfaring og faglig tyngde.I 2016 sesongen skal vi jobbe målrettet med å forbedre arbeidsøkonomi på sykkelen. Dagens screening kartlegger bla motorikk, bevegelsesutslag og rekruttering av muskulatur. Analysen av dette vil gi oss gode indikasjoner på hva vi må prioritere i treningsarbeidet fremover.

Byen fysikalske 2

Sammen med screeningen så tok vi oss tid til en individuell samtale om sesongprogrammet før dagen ble avsluttet med en real watt-test. Det er uten tvil en sterk og motivert gjeng som nå er godt i gang med sesongoppkjøringen, og med Byen Fysikalske med på laget er vi trygge på at vi får fokus på detaljene som utgjør forskjellen mellom suksess og fiasko!

Ingen snarveier. Bare hardt arbeid. Og en dose råskap!

Byen Fysikalske finner du i Kirkegaten 12, 4016 Stavanger

Tlf: 51 89 46 55 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Byen fysikalske 3

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY