Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2019

Allerede 2. januar reiste seniorene til Gran Canaria for årets første samling. Med hovedfokus på mengde så lå det i kortene at det ville bli store doser med både timer, kilometer og høydemeter. Øya har vist seg fra en svært gjestfri side med gode temperaturer og flotte treningsforhold.

Seniorene hadde før avreise jobbet mye i styrkerommet og alle så fram til et avbrekk med gode turer på landeveissykkel i kort-kort. Treningsøktene har hatt innslag av samme type kvalitet som vi trener i hjemtraktene; styrketråkk, "Aspervika-drag" og spurttrening. I gruppen er det god intern dynamikk som gjør at man lærer av hverandre samtidig som "best på trening" gjør at det blir knalltøffe konkurranser internt i gruppa.

På slutten av oppholdet er det slitne, men fornøyde karer som kan se tilbake på et vellykket treningsopphold. De har kjempet med tårene i hardøktene i "Valley of Tears", de har coachet hverandre og konkurrert på intervaller og i spurter, de har bygget lagmoral sammen på tøffe langturer og de har konkurrert på Gokart-banen og i bassenget på fridagen.

Nå venter en ny bolk med trening på hjemlige veier og i styrkerommet før leir 2 i Spania i starten av februar.

Våre lesere må gjerne gå inn på Instagram og følge oss på "sskelite" og "stavangerskelite". Der legges det ut bilder og kommentarer jevnlig.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY