Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2019

Det er en godt sammensveiset gjeng som nå har kjørt ferdig årets første 2 ukers leir på Gran Canaria. Gruppa som var på GC teller 9 utøvere og inkluderer M/K JR Henrik Schwalb, Eirik Lunder, Thomas Ognedal, Martin Urianstad, Truls Skadberg, Truls Aasland, Susanne Andersen, samt U23 utøverne Sebastian Angelsen og Erlend Blikra.

De følger alle TMT opplegget som støttes av Olympiatoppen Sør, hvor de har over 100 dager på idrettsfraværs kontoen, og de var alle glade for å få denne anledningen til å trene i skoletiden. Treningsgjennomføringen har vært meget bra og det rapporteres om god gjennomføringsevne og restitusjon som viser at rytterne har godt trenings underlag fra vinterens strabasiøse trening. Rytterne har kun med «unntak» av noen såre halser siste dag, logget kvalitetstrening og volum som kan måle seg med det aller beste som er gjennomført tidligere. Honnør til utøverne for flott toppidretts disiplin og utøvelse jfr 24/7 utøveren.

For flere av rytterne har denne leiren vært en ny erfaring, da det er første gang flere er med på Junior & U23 program. Vi legger ved noen bilder av våre flotte SSK utøvere , samt noen bilder fra denne nesten sirkelrunde øya med en diameter på ca 50 km. Rytterne har blitt glade i øya med sine snodige fjellformasjoner og til dels rått landskap og krevende veg traséer. Noen steder får man følelsen av å være astronaut på sykkelen gjennom et månelandskap.

Rytterne og støtteapparatet takker av fra Gran Canaria, og vi hjemme og rytterne retter en stor takk til reiselederne Per Arne Hansen og Tormod Ognedal som har gjort en god manns jobb i hver av ukene - både av og på "bilsetet".

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY