Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2019

Joey og Hansi i mal

På vinterens 3. treningsleir som var lagt til Calpe var intensiteten skrudd et hakk opp da mengdetreningen er redusert til fordel for høyintensitet , fart og ferdigheter. Da passet det ekstra godt å stille opp i Volta Marina Parcent, et ritt i den spanske serien som blant annet tar rytterne over fjellpasset Coll de Rates.

 

Karene visste at å stille opp i et ritt så tidlig i oppkjøringen ville bli et blodslit, men verdien av å få rittpuls og kjenne på posisjonskampen allerede i mars ville gi både ryttere og trenerteam et bilde av hvor laget står.

Sesongdebuten ble brutal med høy fart og aktiv kjøring og våre karer fikk kjørt seg blandt rittvante spanjoler som har allerede har rittformen inne.

Våre beste ble Johan Andreas Hole Mohr og Hans-Arne Kvingedal som kjempet seg inn til en respektabel 22. og 23. plass. Daniel Jarstø og Sondre Flaten kjørte også tilfredstillende, og kom inn litt lengre bak. Jo-Henrik Jarstø fikk det tungt, men kjempet seg inn på halen av feltet. Johan Monsen måtte gi tapt i den kuperte løypa. Dagens uheldigste var Einar Kalland-Olsen som satt godt med foran helt til han ble kjørt ned bakfra og fikk ødelagt hjulet. Christian Erevik Riise deltok ikke grunnet sykdom og Markus Waage er fremdeles under opptrening etter kneskaden sin.

Sondre og Daniel i mal

Terje Flaten som har ledet karene på denne leiren oppsummerer det slik: «Ingen av våre helt i toppen, men en god opplevelse midt i en tøff treningsleir. Karene skal ha respekt for innsatsen, og prestasjonen gir oss verdifull kunnskap om hvordan vi legger opplegget fram mot sesongstart i Danmark første helg i april.».

 

Søndag er karene tilbake i Stavanger og etter en liten hvileuke skal rittferdighetene finslipes med de siste ferdighetsøktene på hjemlige veier før sesongstart.

Her ser du hele rittet https://www.youtube.com/watch?v=lNfbrex5iJU

Mer info på voltamarina.com

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY