Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Joey Danmark

Det ble en krevende åpningshelg for våre karer i Danmark med høyt rytternivå og krevende værforhold.

Lørdagen fellesstart i Thy ble som forventet knallhard og våre karer måtte ene etter en gi tapt etter som hovedfeltet ble desimert i sidevinden. Bedre gikk det på søndagen som ble en våt og vindfull affære, forhold som Stavangerryttere flest er vant med.

Kontinentallagene Team Coloquick -CULT og Rival Platform Cycling Team kjørte hardt i front og det ble en hard kamp om å overleve i hovedfeltet i sidevinden. Gårdagens ritt hadde fått karene tilbake i rittmodus og den som var aller frisket i bein og hode var Johan Andreas. Han behersket forholdene og hadde krefter til å sitte foran etter hvert som feltet sprakk i sidevinden. Inn på siste kilometeren satt han i en tetgruppe på 25 mann og følte seg sterk inn i finalen. Dessverre gjorde han en taktisk feil og mistet muligheten til å kjempe om pallplass inne på den siste kilometeren.

En 17. plass i et så sterkt felt bør gi både han og de andre rytterne trygghet på at grunnkapasitet er til stede og nå handler det om å spisse form og ferdigheter frem mot første NC i Grenland.

Denne uken vil karene kjøre Kermess-ritt i Belgia slik at de kommer tilbake til første Uno-X Sykkelgledecup med selvtillit og stigende form.

Her er Johan Andreas (Joey) avbildet etter målgang på søndagens tøffe og gjørmete ritt i Skive

Resultater finner du her:

http://resultater.cyklingdanmark.dk/testnetviewstillingen.php?id=393&runder=1&viewtype=total&klasse=A&ucistil=&virtuel=&boks=&pshow=2

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY