Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Hans-Arne i GP Viborg 2016

Seniorenes andre UCI ritt Danmark gikk over 200 km i Viborg og blei, tross noen uhell underveis, en virkelig opptur for SSK-gutta. Denne gang var været på rytterne side selv om vinden igjen var kraftig.  Veldig positivt i dag var at alle våre hang med i hardkjøret de første 30-40 km hvor mange ryttere falt av.  Dessverre kolliderte Daniel med en motorsykkel og seinere i rittet veltet både Sebastian (etter 80 km) og Martin (etter 118 km) slik at de ikke kunne sykle videre grunnet mekaniske problemer. Imidlertid fortsatte  Johan Andreas, Hans-Arne og Einar rittet i gode posisjoner.

Team Coop-Østerhus hadde sprengt ut en utbrytergruppe fra start på 17 mann hvor de hadde fem ryttere og deler av denne gruppa holdt helt til mål. Joey  var sammen med Hans-Arne  i en gruppe som lå rundt 20. til 40. plass ved passering etter 160 km,  men sleit med kramper og måtte stå av.

Hans-Arne kviknet virkelig til på de siste milene gjennom gruspartiene og smårundene i Viborg og kom inn i til sterk 31. plass bare 1min 49 sek. bak den nederlandske vinneren (samme tid som 23. plass). Han blei dermed en av beste norske ryttere uten om fire Coop-Østerhus ryttere (ser ut som om et par ryttere mangler på resultatlista). Einar var også med og blei nr. 52 av de vel 180 startende. Rundt 60 ryttere kom til mål. Dermed en god dag for SSK - både med Hans-Arne og Einar i mål, men også syklingen underveis av de andre. Det var uhell som satte en stopper for en enda bedre dag resultatmessig.

Foto: Einar Oliver Landa

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY