Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Lagpresentasjon Skiveløpet 2016

Det tok tid med resultatene fra Skive, men nå finnes de her:

God gjennomføring igjen av våre. Behagelig temperatur og mindre vind enn forrige to ritt.
Daniel hadde knesmerter (muligens som en følge av velten dagen før) og vi blei enige om at han skulle stå av i langesonen etter 85 km etter å ha brakt opp flasker til resten av gjengen. Han ville ellers vært med til mål.
Einar merket kraftanstrengelsen fra Viborg og kom på etterskudd etter 100 km akkurat da hardkjøret startet og han kunne ikke komme opp igjen.
Christian endte etterhvert opp i del to av hovedfeltet, men fullførte til 89. plass.
Hans-Arne har hatt tøft program her nede og var selvsagt litt sliten etter to harde ritt. Han var involvert i en velt som kostet krefter å komme opp igjen fra og kom i felt to sammen med Christian. Fullførte til 90. plass.
Johan Andreas hang godt med i hovedfeltet gjennom hele rittet, men måtte gi noen meter inne i finalerundene. Hadde krampetendenser i dag også, men kjempet seg inn som nr. 45.
Martin (Sandnes SK) var sammen med Johan Andreas, men fikk det også tungt på de siste finalerundene. Kom inn 4:26 bak på 66. plass.
Dette var igjen en ekstremt verdifull erfaring for gjengen og det er nettopp denne ritterfaringen de trenger. De tre rittene her i Danmark har gitt både ryttere og ledere god tro på at grunnarbeidet de har lagt ned er på plass og at de gjennom flere tøffe ritt nå viser at de kan henge med… og kanskje også mer enn det etterhvert. 
Til helga venter UCI-rittene Sundvollen GP og Ringerike GP med helt andre løypetyper enn her nede.
Foto: Einar Oliver Landa

 

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY