Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Thomas

Thomas Ognedal er tatt ut til landslaget for å representere de norske fargene i siste del av mai. Dette kommer etter sterk sykling i Grenland og UCI Cottbuser, samt det faktum at han er og har vært en topprytter i et par år nå i sitt årskull. I siste del av mai skal han kjøre to Nations Cup ritt etter hverandre og et lengre utenlandsopphold står for døren. I utgangspunktet skulle han vært nede og kjørt Fredsrittet forrige helg, men pga en influensa uke etter NC Cup i Grenland ble ble det sagt nei takk - vi venter til vi er friske.

 

Nå er det en gjennomkjøring på NC Ottestad som skal gjennomføres i første omgang for et redusert SSK Junior lag. Noen har influensa og noen fikk allergireaksjoner i Melsheia forrige dag og holder seg derfor mest sannsynlig hjemme. I tillegg har vi hatt to ryttere som har vært på sykehuset etter kraftig hjernerystelse.

Thomas kjører imidlertid NC Cup i helgen som en god gjennomkjøring etter forrige ukes influensa , og de to neste helgene får han brynt seg internasjonalt :

21. - 22. mai Trophée Centre Morbihan. 2.Ncup. Frankrike

26. - 29. mai Tour du Pays de Vaud. 2.Ncup. Sveits

Vi gratulerer Thomas med uttaket og ønsker han lykke til, både på Hamar og i Frankrike og Sveits.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY