Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

nc2 mjr2

I dag startet SSKs - MJR SSK på Stange for å kjøre NCup 2 , eller «Gylne Gutuer» , inspirert av det som arrangeres av landeveis ritt på grus både i Danmark og Italia. Flere av juniorene er vant med å kjøre på grus og sist i fjor ble det kjørt inn gode resultater i Danmarks Youth Tour og de gledet seg alle til dagens ritt. Det skulle kjøres 4 runder a 28 km hvor grus partier utgjør til sammen noe over 50 km. En krevende og sugende løype for rytterne som idag talte ca. 100 startende. Vi hadde 3 med som i går, Henrik Schwalb restituerer etter kraftig hjernerystelse, og Truls behandles for en astma som er verre enn først antatt, og ingen av disse to fikk starte. Martin Urianstad, Thomas Ognedal og Eirik Lunder som alle har kjørt sterkt stabilt så langt i vår var imidlertid klare.

Det ble lagt taktikk i går kveld og diskutert hvordan løpet kunne utvikle seg da det oftest strekkes i slike løyper, og dermed er viktig å være på hugget fra start og være med å lage fart for å sprekke opp feltet for å unngå å sprekke ut selv 

nc2 mjr1

Alle var med i front fra start, som man også kan se av de usjenerte SSK draktene på startstreken.


Thomas var uheldig og kjørte i grøfta på første runden, og da han var på veien igjen var hele feltet kjørt og det ble umulig å få kjørt seg opp igjen, han syklet med de som hadde falt av feltet og fikk en god gjennomkjøring. Eirik Lunder var i tet med en 10-12 manns gruppe men fikk «teknisk» og måtte bytte sykkel, da han endelig kom seg opp i denne gruppa punkterte ham med sin reserve sykkel, og det ble dessverre med det i dag. Martin Urianstad som vant på Ringerike sist helg, var en del bakpå fra start av i dag, men hentet ut det som måtte til for å kjøre inn flere grupper og havnet til slutt på en meget flott ca. 15 plass.

Martin Kjører bedre og bedre og har noe mer å hente på posisjonering og vi ser frem å få ham og hele laget mer balansert med, også de som er og har vært syke når de neste rittene skal kjøres. Vel gjennomført helg og noen erfaringer rikere både for rytterene og det gode støtte apparatet som reiste med gutta. Anita Lunder kjørte service bil og sammen med Tormod Ognedal stod de for «alt mulig» rollen.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY