Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable
IMG 1909
Allerede 16.oktober startet m-seinor oppkjøringen og etter en krevende grunntreningsperiode reiste karene drøyt to uker til Spania tidlig i januar for mengdetrening i mer stabilt klima. Trenerteamet hadde lagt opp til en krevende leir med mye fokus på styrke og basistrenig i tillegg til mengde og kvalitet. Nivå, kvalitet og konkurranseinstinkt ble ytterligere hevet ved at halvdelen av treningsoppholdet ble gjennomført i samarbeid med Team Coop. Akkurat som hjemme var det stor prestisje i å prestere topp i Aspervika-dragene som denne gangen ble kjørt i spanske fjell. 
En knapp måned inn i 2017 sesongen viser karene svært gode takter.
Vi har også hatt med oss Erlend Sør-Reime som i flere år har bodd og satset 100% i Spania der han i år kjører for Escribano Sports team. Erlend kommer helt sikkert til å kjøre NM-senior med SSK, og muligens andre ritt såfremt dette passer inn.
Karene har gjennom hele oppholdet vist høy moral og solid gjennomføringsevne til tross for at værgudene gjorde sitt beste for å rote til opplegget med flomregn, kuling og snø både i fjell og lavland. Klubbens motto, "Ingen snarveier. Bare hardt arbeid. Og en dose råskap", fikk virkelig betydning når Spanias veier ble kaldere og våtere enn Nord-Jæren en januardag. Takket være et kreativt og hardtarbeidende støtteapparat ble gjennomføring likevel optimal og resultatene så langt viser at karene presterer høyt og viser forbedring i kapasitet og styrke. Nå venter en ny bolk hjemme med styrketrening, kapasitetsintervaller før ny utlandsleir i februar/mars.
IMG 1965IMG 1986
 
Støtteapparatet i M-senior har fått to sterke tilskudd i form av Edward Prestholm og Magnus Børresen, begge store kapasiteter som har mye å tilføye mentalt, taktisk og organisasjonsmessig. Sammen med hovedtrener Helmer sørget de for at leiren ble gjennomført planmessig og uten skader eller tekniske uhell.
IMG 1897
IMG 1930
 
Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY