Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

lordag

​Etappe. 2.a tempo 11 km. Lørdag formiddag.


​Thomas Ognedal er med og kjemper om en bra plassering og 7 plass viser at ha igjen leverer internasjonale tempoer opp mot de beste. Henrik Schwalb er ikke mange sekundene bak med Eirik Lunder noen sekunder bak der igjen. Martin Urianstad og Markus kjørte greit igjennom.

 

​Bra kjøring av Thomas og Henrik, bare noen sekunder bak topp plassering. Thomas er kun 5 sek bak 3 plassen som viser at vi har gjort mange gode ting de siste uker. Nivået er meget høyt i år og Thomas kjørte 15 sek raskere enn i 2016. Det viser forbedring selv om han ikke selv var helt fornøyd.

 

Etappe 2.b. 60 km gateritt


​Løypa var 1,5 km, og med 4 svinger. 40 runder.

Vi kjørte et topp ritt til 3 runder gjensto. Vi satt med flere helt i toppen hele tiden. med 3 runde rigjen går en velt motsatt av oppløpet. Thomas klarer så vidt å styre unna. Men det er en som kjører inn bakfra og knekker girøret og kabel på elektrisk giret. Henrik og Martin er med i teten og viser styrke siste runde. Selv om vi ikke når helt opp klarer Henrik 10 plass og Martin 12 plass. Alle de andre får samme tid.

Men det som inspirer meg, Morten Hegreberg som leder, er samkjøringen. Evnen til å tenke som lag. Snakke sammen og kjøre for et topp resulat. Thomas kjørte i topp 15 hele tiden og viste stor styrke før uhellet. Men siden uhellet skjedde innenfor de siste 3 km fikk han samme tid. Noe som er rett.

​Nå er Thomas kun 6 sek bak 3. plass sammenlagt på en 6. plass. Henrik er 13 sammenlagt, 13 sek bak der igen.

Siste etapppe søndag. 5x 24 km skal kjøres. ​Vi er postive og ønsker å levere et topp resultat.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY