Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Skjermbilde 2017 04 09 22.58.11

3.etappe Søndag 9 april. 120 km


Henrik Schwalb nr 9 og Thomas Ognedal nr 16.

​Et raskt ritt med 46 km/t i snitt sier sitt om nivå og hvor fort det gikk. Alle samme kjørte meget bra. Thomas kjørte med sterk hjelp av laget inn bonussekunder i hver spurt i håp om å bli nr 3 smlgt. Men manglet 1 sek. ​Men sterkt med 1 seier og 2 x 3 plass i dagens 3 spurter som igjen sikret 3 plass sammenlagt i spurtkonkurransen.

Idag hadde vi også noen innblandet i velt. Først var Martin nede på samme hofta. Men her fikk vi han fort tilbake i feltet. Så ble han kjørt til skogs ca 2 km før mål, uten noen skader, men fikk ikke gjort noen avslutning for laget som tenkt. Men uansett et sterkt ritt tross veltene.
​Med to mann i topp 14 smlgt, med Thomas og Henrik samt Eirik rett bak der igjen er vi veldig bra fornøyd. Det var første rittet og guttene viser at de har noe å gjøre i internasjonale etapperitt. Markus, Eirik og Martin leverte også på høyt  nivå og var med og hjelpe hverandre og laget til topp plasseringer.
​De kjørte sammen og satt foran, snakket med hverandre og var med når det var farlige situasjoner. Juniorritt innbærer også en del urytmisk kjøring som igjen kan føre til noen velt. Vi fikk vår dose med velt og uheldige episoder, men det gjelder å ikke gi opp, tenke fremover og at alt løse seg. Ingen gir opp!

​Jeg er meget fornøyd som sportdirektør og trener for denne gjengen, sier Morten Hegreberg.

Resultatlister fra alle etappene finnes her: 

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY