Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

 Joey 3004

Etter 3 dager og nesten 600 ritt-kilometer reiser våre karer hjem uten resultater, men med verdifull konkurranseerfaring og visshet om at neste nivå er innen rekkevidde.

Beintøffe dager med vind, gruspartier og ikke minst sterke kontinentallag har gitt karene våre mye hardkjør og verdifull erfaring om egen kapasitet, taktisk forståelse og disponering av krefter.

 

"Karene vet nå hvor marginene ligger og hva som må forbedres"

Sportsdirektør denne helgen, Magnus Børresen, har selv kjørt disse rittene og vet hva som kreves av både enkeltryttere og lagsamarbeid for å hevde seg i disse løpene. Han sier det er mye positivt å ta med seg fra denne helgen og karene vil utvilsomt komme hjem sterkere og klokere. Men først skal de få hvile litt før vi forbereder oss til neste helg der vi kjører UCI-løpene Sundvolden og Ringerike GP som regionlag i samarbeid med Sandnes SK og Kristiansand CK.

 

Har du lyst å se hvordan karene kjørte kan du se rittene i opptak på TV2 Sumo og TV2 Sportkanalen.

Info og resultater finner du på denne siden: 

 

Våre ryttere som deltok: Hans-Arne Kvingedal, Christian Erevik Rise, Johan Andreas Hole Mohr, Markus Waage, Johan Monsen og Magne Aarsteinsen fra Bokn SK som hospiterte i SSK-drakta denne helgen.Takk til et solid støtteapparat bestående av Line Hesby Nessa og Frode Waage som sammen med Magnus har gjort sitt ytterste for at karene skal kunne prestere optimalt hver dag. 

team 3004

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY