Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Pernille3

Amalie Lutro og Pernille Feldmann, begge 2. års juniorer sesongåpner til helgen for det norske landslaget i Belgia. De skal sykle Gent – Wevelgem som er 2. ritt i Kvinner junior sin Nations Cup 2018. De deltok begge i rittet i fjor og plasserte seg da hhv 17. og 19 plass

Nations Cup startet forrige helg med Trofeao da Moreno i Italia. Der sendte ikke Norge lag. Men i de øvrige rittene stiller vi med Landslag, og Amalie og Pernille er tatt ut til alle rittene.

De starter altså søndag 25. mars . Rittet er totalt 70,8 km langt og kjøres 6 runder i en 11,6 km flat, teknisk og vindutsatt løype.

Lutro

Så er det Healthy Aeing Tour i Nederland som står på planen 6. – 9. April. Rittet består av 3 fellestart etapper som alle er relativt flate, teknisk utfordrende og vindutsatt.

Siste ritt er EPZ Omloop van Borsele også det i Nederland  20. – 22. April

Det består av 3 etapper.  En tempoetappe og to fellestarter.

Både Amalie og Pernille hadde flere gode plasseringer på Nations Cup rittene i fjor,  og har ambisjoner om å gjøre det enda bedre i år. De har begge hatt en god treningsvinter.  Pernille som elev ved NTG Bærum og Amalie ved TMT linjen på Svithun i Stavanger. Resten av jentene på landslaget er forøvrig og jenter med stor kapasitet og erfaring. Så det kan bli noen spennende ritt for dem.

Vi ønsker dem lykke til !

Link til alle rittene i Nations Cup.

http://www.uci.ch/road/ucievents/2018-road-uci-women-juniors-nations-cup/729364018/

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY