Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

29982857 1065143690292708 2293389700047836015 o

SSk har 3 juniorer som alle er første års denne sesongen. Treningsleiren i Denia i februar sammen med store deler av SSK la grunnlag for den gode utviklingen disse rytterne har hatt. Alle er TMT elever på Svithun og Jåttå VGS. Treningsarbeidet er gjort med kontinuitet og hardt arbeid som har gitt alle en nivåøkning gjennom vinteren. Fredrik Bjordal og Tord Gudmestad reiste sammen med foreldre Bjordal nedover til Belgia for å starte sesongen med ”kermess” ritt. Martin Lunder ble hjemme for å bygge videre på et godt grunnlag.

De reiste ned Skjærtorsdag og allerede Påskeaften var det første rittet.

Lørdag 31 mars. Niewkerken Waas 80 km.

Rittet ble en solid og sterk prestasjon av Tord Gudmestad som var med inn tilen 4 plass og kjempet om seieren til siste meter. Her er Tord sin egen forklaring:

gikk i brudd etter 2 km kom opp litt og litt folk utover løpet, og med 2 runder til mål satt 15 mann i utbryttergruppa. Ludvig aasheim rykka og fikk en liten luke, når søren gikk etter var jeg og 2 til på hjul. Vi kom opp til Ludvig, å rye starta med å stikke hver sin gang, og Ludvig å Søren kom i frå oss andre og jeg endte på 4 plass.

Fredrik kjørte også et sterkt ritt og her en hans egne ord:

Gikk ganske greit med, satt langt fremme i hovedfeltet og satt der nesten hele dagen. Var uheldig andre svingen etter mål passering og havnet lang bak i feltet. Ca. 3km til mål går et svært velt som jeg havner bak. Jeg må ut og jogge en tur på jorde for å komme forbi og kommer meg opp på halen av hovedfeltet rett med mål. (55plass)

Dagen etter var det nytt ritt og nye muligheter:

Søndag 1 april . Dielsen (Rotem) 72 km

Tord sine ord om dagen :

. Vær med fremme der de første rundene å følte meg litt tung, la meg litt lenger bak og vær uoppmerksom. Vipps der var dagens brudd dannet, etter dette kjørte jeg litt lenger bak og gikk fram å rykka frå feltet på siste runden å ble nr 10

Fredrik sine ord:

Jeg kjørte ganske aktivt hele dagen men var uheldig vis ikke med når bruddet gikk. Var ofte fremme i tet. Prøvde meg på ett rygg på den andt siste runden men ble kjørt inn. Hentet meg ganske fort inn og rykket rett før mål så jeg prøvde å få ett så bra resultat så mulig. (23plass)

 

Mandag første påskedag var det siste ritt og 3 ritt på 3 dager.

Mandag 2 april westkerke odenburg,   89,6 km

Tord sine ord om dagen :

stakk tidlig igjen med 2 andre, vi satt i brudd å kjørte 6mil sirka før vi ble kjørt inn av 10manns brudd, dæ begynte jeg å kjenne det og greide ikke mer enn nr 8 i spurten

Fredrik sine ord om dagens ritt:

Kjørte aktiv i starten av dagen og sikret meg en spurt. Prøvde å komme i brudd men lyktes ikke. Var en hard dag med mye sidevind. (21plass)

Oppsumering:

En solid og sterk prestasjon av begge våre første års juniorer. Beviser at treningsarbeidet har vært bra og de fikk bekreftelser på at de begge har gjort et bra treningsarbeid. Nå gjelder det bare å forsette arbeidet og se fremover mot sesong åpning hjemme. Først Repsol mila og så går det slag i slag utover. Første N-cup er om 15 dager. Solid støtteapparat av hr og fru Bjordal sørget for at dette ble verdifulle erfaring og en opptur for begge to. De ser begge frem mot sesong åpningen.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY