Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

SSK egne ritt

susanne veidekke
Resultater fra gårsdagens Veidekke sykkelcup finner dere her: Poeng pr fargeklasse, Deltakelse hvit og grønn klasse
Pallbildet har vi lånt av Margareth Andersen. Og med det må vi beklage at vi gjorde en feil i poengberegningen i går. Jentene skal ha triple poeng. Vi hadde beregnet doble poeng på Susanne. Og hun fikk da 2. plass Men med de triple poengene skulle hun ha vært på toppen av pallen. Til info er det kun spurtene underveis det gis triple poeng for. Susanne tok og sluttspurten. Der er poengberegningen lik for gutter og jenter.
Sidevind gjorde at det ble et relativt hardt løp for mange og, både i blå og svart sprakk feltene derfor såpass opp at enkelt ryttere måtte tas ut for ikke å bli innkjørt.
Det virket eller som det gikk greit med den nye fartsdumpen i løypen. Og med stødige vakter og Morten Bjordal i bil rundt i løypen, klarer vi å sluse både busser og store trailere med tungt utstyr inn og ut mellom feltene.
Strålende sol og varme, smil og gode vaffler i kiosken . bidro til nok ett herlig ritt i Veidekke sykelcup.
Minner om at neste ritt er allrede neste onsdag kl. 18:00
 

veidekke 2

Fantasktisk kjekt å være igang igjen med ritt på Forus. I år har rittet navnet VEIDEKKE SYKKELCUP, men ellers er det samme opplegg som tidligere år der rytterene stiller i den fargeklassen de selv mener de passer best ut fra nivå og ambisjoner.

God temperatur, litt vind,  masse folk og god steming.   Vi hadde 200 ryttere på startstreken.

Hvit og grønn klasse var der så mange som 60 super klare unger som syklet hhv 3 og 8 runder i den korteste løypen vår. Entusiasmen er som alltid stor i disse klassene og premiepallen var som vanlig fylt opp lenge før vi var klar med premieutdeling.

I klassene der det deles ut poeng hadde vi i rød 18 ryttere , blå 12 rytter , sort 80 ryttere  og gul 40 rytter til start.

I rød klasse var det 2 x Henrik fra Nærbø og Linus fra Vigrestad som stakk av med det meste av poeng.

I blå klasse var der 3 ryttere som kom seg løs fra feltet etterhvert og fikk dermed sikret seg mange poeng. Simen fra Stavanger SK var den sterkeste av de 3,  og kjørte de siste rundene alene. Det gav tilslutt 39 poeng og klar seier.

I sort klasse var der mange som plukket med seg spurtpoeng underveis. Men Susanne var den som sanket flest poeng og som dermed kunne stå øverst på pallen til slutt.

I gul hadde vi mange av våre lokale proffryttere med i går. Både Alexander Kristoff , Sven Erik Bystrøm , Marcus Hoelgård, Erlend Blikra , Haakon Lunder Aalerust og Krister Hagen stilte til start.

Markus var den som fikk med seg flest poeng og på pallen fikk han følge av Martin Bugge Urianstad og Tord Gudmestad. Begge fra Stavanger SK.

Resultater fra dagens ritt :Deltakelse Hvit og Grønn klasse ; Poeng pr fargeklasse rød, blå, sort og gul ; Poeng totalt etter ritt #1

Neste ritt i VEIDEKKE SYKKELCUP  er onsdag 6. juni 

 

21728022 10159267969397037 6279190772020652070 n

Så var siste ritt i UNO-X sykkelglede cup unnagjort for i år. Som alltid - stor entusiasme på pallen i hvit og grønn klasse. Her er er de som har fulført alle 6 ritt og ble belønnet med en flott pokal.

sskmila2017

Vi har gleden av å invitere til ny rittsesong med tempoåpning på Randaberg 8. april.  Med REPSOL som ny sponsor heter den tradisjonsrike tempoen nå REPSOL mila.  Rittet har i år og status som rankingritt for klassene M/K 15-16 / Junior og Senior. Se fullstendig invitasjon her

Cupen vår på Forus har i år fått navn etter en anen av våre nye sponsorer, Veidekke . Første rittt i Veidekke sykkelcup er onsdag 18. april og påmeldingen er er åpen i EQ timing. Se fullstendig invitasjon her. 

 

Bildene  som Anne Kristoff her har tatt, illustrerer igjen hvor kjekt det er med UNO-X sykkelglede cup. I en uke der høsten har gjort sitt inntog - tok sol og glede over på onsdagens ritt. Neste onsdag er siste ritt for i år.

Resultater sammenlagt og fra onsdagens ritt ligger her. Poeng_rød_blå_sort_gul_ritt_5.pdf, Totalt_poeng_etter_5_ritt.pdf, Hvit_grønn_etter_5_ritt.pdf

uno x ritt 5

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY