Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

SSK egne ritt

60362524 10157226746465917 7357487679098847232 n

Som alltid på Veidekke sykkelcup - stor jubel på pallen for de yngste når medaljene deles ut. 

På onsdagens ritt hadde vi endelig værgudene med oss. Strålende sol og akkurat passe med vind. Mange hadde møtt opp for å få se Alexander Kristoff og Sven Erik Bystrøm sykle i gul klasse. Underveis i gul klasse var der mange mange ulike ryttere som to de innlagte spurtene. På nest siste runde kom Sven Erik seg fra. Han holdt avstanden til rett etter siste sving på oppløpet. Men da var han innkjørt og Alexander klinket til og tor en relativt overlegen spurtseier. 

I Sort klasse var det Karsten Larsen Feldmann fra Stavanger SK, som sanket mest poeng underveis og som og tok sluttspurten. I Blå klasse sto kampen mellom Filip Byberg, Stavanger SK og Henrik Fuglestad , Nærbø SK underveis i rittet. Filip var den som til slutt hadde sanket flest poeng og tok seieren i den klassen. I rød klasse var det Axel Delepena fra Sandnes SK som var den sterkeste. 

Resultater fra alle klasser finner dere i filene under. Meld fra om feil eller mangler til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Deltakelse hvit og grønn klasse ritt nr 2 ; Poeng hvit og grønn klasse etter 2 ritt ; Poeng fargeklasser ritt 2 ; Poeng fargeklasser etter ritt nr 2

Velkommen til årets åpningsritt - REPSOLMILA 7. APRIL

Påmelding

44438455770 b60907dfda o

Da er vi snart igang igjen med årets rittsesong. Se invitasjon i linken under

INVITASJON TIL REPSOLMILA

Veidekke grønn ritt 4

Onsdagens ritt ble en skikkelig våt affære. Selv Stein Ørn og Anne Kristoff , som har vært med siden begynnelsen, kan ikke huske at vi noen gang  har hatt så mye regn under rittet på trafikkstasjonen. Deltakerne i de yngste klassene så riktignok ikke ut til å bry seg noe om alt regnet. Der var deltakelsen omtrent som den pleier. Og entusiasmen og gleden på premiepallen som alltid like stor. I sort og gul klasse derimot var det ganske mye tynner i feltet enn vanlig. Men vi velger å tro at det var de tøffeste som stilte, og de laget til gjengjeld god spenning.

Sammenlagt etter 4 ritt leder nå Tuva Byberg med 148 poeng. Sander Gysland er bare 10 poeng bak med 138, og Markus Hoelgård bak der igjen med 119 poeng. Både Tuva og Sander sykler i  blå klasse , mens Markus er i gul. Så her er der duket for noen gode dueller i de to siste rittene. 

Resultater fra onsdagens ritt finner dere her :Hvit og Grønn ritt #4 ,Hvit og Grønn antall ritt deltatt , Poeng pr fargeklasse ritt #4 ,Poeng totalt alle fargeklasser etter 4 rittNCF aldersklasser etter 4 ritt , 

Sjekk listene og meld fra om feil/mangler til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

De to siste rittene går : 

Onsdag 12. september kl 18:00

Onsdag 19. september kl 17:00

Sesongens nest siste ritt i Veidekke sykkelcup , ble avholdt på trafikkstasjonen i går. 

Også denne onsdagen var det mange i sort og gul klasse som var blitt skremt av værvarselet. De som møtte,  fikk ett drøyt ritt uten mange rygger å hvile bak. Her måtte alle ta sin tørn i vinden. Det blåste kraftig sidevind og rett før start fikk vi en bøye som var så voldsom at vi valgte å utsette start i noen minutter. 

Vi lar oss imponere av foreldre og unger som bruker en sur og regnfull ettermiddag til å prøve seg på Veidekke sykkelcup for første gang. Det må være vaflene i kiosken som lokker J

IMG 4154

På bilde her er pallen i Blå klasse. Tuva på 1. plass og en Sander på både 2. og 3.

Tuva leder fortsatt cupen sammenlagt foran Sander Gysland ( her på 3. ). Det blir en spennende avslutning neste onsdag. 

Vi får og  besøk av noen fra Veidekke. De kommer for å få en opplevelse av hva det er de er med å bidra til av idrettsglede. De stiller med en Veidekke bil og vil dele ut diverse «gadgets»

HUSK , vi starterkl 17:00 , altså en time tidligere for alle klasser, for å bli ferdige før mørket senker seg. 

Resultater fra dagens ritt og sammenlagt finner dere her : Deltakelse hvit og grønn klasse ; Hvit og Grønn antall ritt deltatt ; Poeng pr fargeklasse ritt #5 ; Poeng totalt etter 5 ritt

susanne veidekke
Resultater fra gårsdagens Veidekke sykkelcup finner dere her: Poeng pr fargeklasse, Deltakelse hvit og grønn klasse
Pallbildet har vi lånt av Margareth Andersen. Og med det må vi beklage at vi gjorde en feil i poengberegningen i går. Jentene skal ha triple poeng. Vi hadde beregnet doble poeng på Susanne. Og hun fikk da 2. plass Men med de triple poengene skulle hun ha vært på toppen av pallen. Til info er det kun spurtene underveis det gis triple poeng for. Susanne tok og sluttspurten. Der er poengberegningen lik for gutter og jenter.
Sidevind gjorde at det ble et relativt hardt løp for mange og, både i blå og svart sprakk feltene derfor såpass opp at enkelt ryttere måtte tas ut for ikke å bli innkjørt.
Det virket eller som det gikk greit med den nye fartsdumpen i løypen. Og med stødige vakter og Morten Bjordal i bil rundt i løypen, klarer vi å sluse både busser og store trailere med tungt utstyr inn og ut mellom feltene.
Strålende sol og varme, smil og gode vaffler i kiosken . bidro til nok ett herlig ritt i Veidekke sykelcup.
Minner om at neste ritt er allrede neste onsdag kl. 18:00
 

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY