Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

SSK egne ritt

veidekke 2

Fantasktisk kjekt å være igang igjen med ritt på Forus. I år har rittet navnet VEIDEKKE SYKKELCUP, men ellers er det samme opplegg som tidligere år der rytterene stiller i den fargeklassen de selv mener de passer best ut fra nivå og ambisjoner.

God temperatur, litt vind,  masse folk og god steming.   Vi hadde 200 ryttere på startstreken.

Hvit og grønn klasse var der så mange som 60 super klare unger som syklet hhv 3 og 8 runder i den korteste løypen vår. Entusiasmen er som alltid stor i disse klassene og premiepallen var som vanlig fylt opp lenge før vi var klar med premieutdeling.

I klassene der det deles ut poeng hadde vi i rød 18 ryttere , blå 12 rytter , sort 80 ryttere  og gul 40 rytter til start.

I rød klasse var det 2 x Henrik fra Nærbø og Linus fra Vigrestad som stakk av med det meste av poeng.

I blå klasse var der 3 ryttere som kom seg løs fra feltet etterhvert og fikk dermed sikret seg mange poeng. Simen fra Stavanger SK var den sterkeste av de 3,  og kjørte de siste rundene alene. Det gav tilslutt 39 poeng og klar seier.

I sort klasse var der mange som plukket med seg spurtpoeng underveis. Men Susanne var den som sanket flest poeng og som dermed kunne stå øverst på pallen til slutt.

I gul hadde vi mange av våre lokale proffryttere med i går. Både Alexander Kristoff , Sven Erik Bystrøm , Marcus Hoelgård, Erlend Blikra , Haakon Lunder Aalerust og Krister Hagen stilte til start.

Markus var den som fikk med seg flest poeng og på pallen fikk han følge av Martin Bugge Urianstad og Tord Gudmestad. Begge fra Stavanger SK.

Resultater fra dagens ritt :Deltakelse Hvit og Grønn klasse ; Poeng pr fargeklasse rød, blå, sort og gul ; Poeng totalt etter ritt #1

Neste ritt i VEIDEKKE SYKKELCUP  er onsdag 6. juni 

sskmila2017

Vi har gleden av å invitere til ny rittsesong med tempoåpning på Randaberg 8. april.  Med REPSOL som ny sponsor heter den tradisjonsrike tempoen nå REPSOL mila.  Rittet har i år og status som rankingritt for klassene M/K 15-16 / Junior og Senior. Se fullstendig invitasjon her

Cupen vår på Forus har i år fått navn etter en anen av våre nye sponsorer, Veidekke . Første rittt i Veidekke sykkelcup er onsdag 18. april og påmeldingen er er åpen i EQ timing. Se fullstendig invitasjon her. 

 

Bildene  som Anne Kristoff her har tatt, illustrerer igjen hvor kjekt det er med UNO-X sykkelglede cup. I en uke der høsten har gjort sitt inntog - tok sol og glede over på onsdagens ritt. Neste onsdag er siste ritt for i år.

Resultater sammenlagt og fra onsdagens ritt ligger her. Poeng_rød_blå_sort_gul_ritt_5.pdf, Totalt_poeng_etter_5_ritt.pdf, Hvit_grønn_etter_5_ritt.pdf

uno x ritt 5

 

21728022 10159267969397037 6279190772020652070 n

Så var siste ritt i UNO-X sykkelglede cup unnagjort for i år. Som alltid - stor entusiasme på pallen i hvit og grønn klasse. Her er er de som har fulført alle 6 ritt og ble belønnet med en flott pokal.

UNO x pall gul

Høstens første UNO-X sykkelgledecup ble kjørt i fin vær, litt sol og sidevind. Her er pallen i Gul klasse. Vinner Martin Bugge Urienstad, nr 2 Einar Lode og nr 3 Hans Arne Kvingedal. Øvrige resultat finner der her Totalt_poeng_etter_4_ritt.pdf , Resultat_pr_fargeklasse_etter_ritt_4.pdf , 

Deltakelse_Hvit_og_grønn_ritt_4.pdfReslutater_pr_fargeklasse_ritt_4.pdf

Der var endel startnummer som var vanskelig å lese for dommerne denne gang. særlig i sort. Så dersom none mener at de har tatt poeng som ikke er registrert så send oss en mail, så ser vi på det. Mailadresse : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY