Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Bilder: Torleif Lutro

Ritt #5 i årets Uno-X Sykkelglede Cup ble kjørt på Forus i kveld - i det som vel må være årets fineste rittdag. Strålende sol og praktisk talt vindstille ga optimale forhold for de nesten 200 rytterne som var møtt fram. Det ble både vist stor sykkelglede og utkjempet mange harde dueller fra start til slutt, og ingen klasser var avgjort før siste målpoeng var utdelt. Norges ferskeste proffrytter - Daniel Hoelgaard -  deltok på sitt første Uno-X ritt for sesongen og fikk vist fram spurttalentet sitt i finalen i gul klasse men ble likevel slått av Fredrik Strand Galta som hadde forsynt seg grovt av spurtpoengene underveis sammen med Oscar Landa. Disse tre utgjorde da også pallen i den gjeveste klassen.

Alle resultater fra kveldens ritt finnes her:

Sammenlagt i årets cup så har Håvard Blikra hatt et godt grep om ledelsen fram til i kveld men nå har vi fått en ny rytter på topp. Etter solid kjøring har nå Martin Gjervan klatret til topps på lista og leder over Håvard med 3 små poeng så dette blir spennende foran finalen. Sammelagtlistene finnes her:

Finner du feil eller mangler l listene så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Ritt #6 og finalen i årets cup kjøres søndag 20/9 kl 13:00. Dette rittet vil kjøres på Forus i den vanlige løypa. Vi hadde ambisjoner om å få arrangert dette rittet i Stavanger sentrum og har jobbet med dette som mål fram til denne uka. Dessverre fant ingen god nok trase som kunne oppfylle våre krav til løype og samtidig kunne holdes lukket så lenge som dette arrangementet krever.

Mer informasjon om cupavslutningen kommer når rittet nærmer seg.

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY