Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2018

Forside R3E

En litt forsinket rapport fra forrige helg.

 Stavanger SK  og Sandnes SK arrangerte Rogaland 3 Etappers  for 6.  gang.

155 deltakere fra 36 ulike klubber rundt om i landet. Vi er veldig godt fornøyde med gjennomføringen. Litt små kaldt var det, og da vi våknet til store snøfiller søndag morgen, var det nok en og annen som vurdrte å trekke seg. Men så kom jammen solen og det ble slett ikke så værst.

 

Sikkerheten var i høysetet , fine premier, mye god mat i kiosken, knall god speaker, fantastiske tidtakere, kompetente dommere, trygge vakter og  ikke minst alle de flotte ungdommene som stilte til start.

SSK var klubben med flest ryttere til start – 25 stk fra  6 til 16 år. Og vi beit godt fra oss.

I klassene 13-16 hadde vi Nora, Tord, Felix, Mari, Karsten og Sander som samlet på pallplasser og grønne trøyer.  Nora, Felix og Sander er første års i sine respektive klasser, men viser ingen respekt for de som har ett år mer erfaring. Sindre og Fredrik var like bak vinnerne i sine klasser og har gjort jobben sin og vel så det underveis i rittene. Martin syklet et strålende gateritt, men var desverre småsyk under fellestarten.  Tuva syklet nok en god tempo, selv med en knekt sko. Simen var uheldig både på gateritt og fellestart. Men fikk med seg en god tempo før han føyk avgårde for å delta i NM i squash.

I klassene 6 -12 hadde vi med en helg gjeng med ivrige ryttere. Filip , Magnus ,Per Marius og Felix  i M 11-12. Her har vi ett godt team i årene som kommer. Stort engasjement og mye vilje.

 

I klassene under hadde vi med August, Lars Johan, Hans Kristian, Ivar, Isak, Eivind og Sarah og Astrid. Her er var det all inn både under rittet, på premiepallen og mellom rittene. En fantastisk gjeng som vi håper vi får de mye til fremover.

 

Tusen takk og til våre sponsorer for arrangementet. Rema1000 Haaland, Dril-Quip, Block Berge Quality Airport hotel og Prekestolen Design

Her er link til mange fine bilder fra rittet :

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY