Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2019

Veidekke grønn ritt 4

Onsdagens ritt ble en skikkelig våt affære. Selv Stein Ørn og Anne Kristoff , som har vært med siden begynnelsen, kan ikke huske at vi noen gang  har hatt så mye regn under rittet på trafikkstasjonen. Deltakerne i de yngste klassene så riktignok ikke ut til å bry seg noe om alt regnet. Der var deltakelsen omtrent som den pleier. Og entusiasmen og gleden på premiepallen som alltid like stor. I sort og gul klasse derimot var det ganske mye tynner i feltet enn vanlig. Men vi velger å tro at det var de tøffeste som stilte, og de laget til gjengjeld god spenning.

Sammenlagt etter 4 ritt leder nå Tuva Byberg med 148 poeng. Sander Gysland er bare 10 poeng bak med 138, og Markus Hoelgård bak der igjen med 119 poeng. Både Tuva og Sander sykler i  blå klasse , mens Markus er i gul. Så her er der duket for noen gode dueller i de to siste rittene. 

Resultater fra onsdagens ritt finner dere her :Hvit og Grønn ritt #4 ,Hvit og Grønn antall ritt deltatt , Poeng pr fargeklasse ritt #4 ,Poeng totalt alle fargeklasser etter 4 rittNCF aldersklasser etter 4 ritt , 

Sjekk listene og meld fra om feil/mangler til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

De to siste rittene går : 

Onsdag 12. september kl 18:00

Onsdag 19. september kl 17:00

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY