SSK ritt

SSK hjelperyttere 2019

Om ritt

Skjermbilde 2018 01 28 18.32.55

Hammer-serien er en serie sykkelritt der lag konkurrerer mot hverandre for å kåre et vinnerlag, i stedet for individuelle ryttere. Løpene er en del av UCI Europe Tour i kategori 2.1. Løpene går over tre dager, der hver dag utgjør en egen utfordring; sprintetappen, klatreetappen og den avsluttende lagtempo jaktstarten.

Serien eies av Velon og Infront Media. Tour des Fjords AS har inngått avtale med eierne om å arrangere Hammer Stavanger de neste 5 årene med løyper i Stavanger og Sandnes (første år i 2018).

Fineste hvis gruppe

Nok en flott sykkelhelg vi som SSK `ere kan være stolte av.

Hele 21 ryttere stilte til start. Med oss hjem fikk vi 8 gull , 6 sølv og 2 bronse. I de yngste klassene hadde vi og flere topp 3 plasseringer.  SSK stile og med 2 kommisærer på rittet. Morten Bjordal som SK og Martin Feldmann. De styrte  arrangementet med stødig dommerhånd , og måtte blant annet rydde opp i litt tidtakerkluss.

 

17393886331 94dd03a2f6 kI morgen er vi klare for årets 4. UNO - X sykkelgledecup. Det er meldt strålende vær. Alexander Kristoff stiller til start og kiosken skal være klar med nystekte vaffler, kaffe, pølser og brus

Sjekk oppdatert sammenlagtliste. Oppdager du feil eller mangler, sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sammenlagt_resultater_alle_klasser_etter_Uno-x_Sykkelgledecup_-_3_2016.pdf

Det ser ut som vi trenger en del mer folk til å hjelpe oss å avvikle Tour des Fjords. I tillegg til tidligere annonse vedrørende personell til reklamen, trenger vi også folk som vakter til å avvikle trafikken ut fra Stavanger lørdag samt på søndagens ritt fra Hinnavågen til Stavanger. Vi håper flest mulig kan stille opp til årets store sykkelfest i Stavanger. 
 
Foreløpig info om tidsrom:
Lørdag 3. September
Vi trenger 41 vakter fra start ut til Randaberg
Tidsrom: ca 13:00 - 14:15
 
Søndag 4. September
Vi trenger 189 vakter
Tidsrom ca 13:40 - 16:00 
 
Vennligst med dere på, ved å sende meg en mail med det tidspunkt som skulle passe dere best mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller direkte på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

RM2016 HansArneKvingedal

Helgens regionmesterskap ble avviklet med tempo lørdag og fellesstart søndag. Bokn SK kunne skilte med strålende vær samt krevende løyper som ikke gav rytterne noe gratis, her ville den mest komplette rytteren vinne i begge disipliner!

Sandnes, Grimstad, Kristiansand og Stavanger stilte alle med sterke lag og det lå i kortene at et brudd med de sterkeste kunne gå inn i den kuperte løypa. Stavanger fikk med Hans-Arne og Daniel i brudd allerede på første runden og med bra samarbeid med ryttere fra Sandnes og Kristiansand så skulle dette holde helt inn. 

Sindre 14. Oktober 2015 var datoen for det årlige Superprestige Gieten cyclocross rittet, som i år ble avviklet for 40. gang. I år hadde Stavanger SK to deltagere med Sindre og Mari Hole Mohr, som tok turen sammen med storesøster Tiril og med far Johan som "reiseleder".

 
Tekst: Tormod Ognedal Foto: SteenN/AnitaL/TormodO/U6
Stavanger SK hadde en stor gruppe ryttere i de fleste aldersgrupper til stede i Tidaholm under U6 Cycletour, som neste år kan feire sitt 40-års jubileum. Våre gutter Eirik Lunder, Henrik Schwalb og Thomas Skogland Ognedal representerte 15 /16 års klassen. Det var gledelig å se et stort felt som talte hele 143 ryttere i denne klassen, og med totalt 950 ryttere til start var det rekordstor deltakelse på årets Cycletour.De 6 etappene var: 3,2 km  tempo/bakke, 89 km fellesstart m/ grusparti, 93 km fellestart, 27,6 km gateritt, 64 km fellesstart m /grusparti og en avsluttende tempo på 14 km. Været gjennom uka var svært skiftende med til dels sterk vind og nedbør, noe som gjorde forholdene utfordrende for rytterne de fleste av dagene.
Våre ryttere var aktivt med under rittene, med en fjerde plass som beste resultat på fellestarten i Ekedalen - her ble Henrik hindret av et velt i bakken før mål. Thomas kjørte igjen en meget sterk tempo på avslutningsetappen og tok tredjeplassen som beste norske rytter 25 sek foran nestemann. Gaterittet ble også svært bra, selv om spurten ikke ble optimal for våre gutter.  
 
Det er gledelig og se hvor godt guttene kjørte som lag, og gjennomførte planene som var avtalt på forhånd. Farten var høy i alle rittene, vi var med i brudd og kunne gledelig konstatere at våre ryttere holder en god form også med tanke på resten av sesongen. Videre fikk rytterne sett viktigheten av det som blir terpet på gjennom året når det gjelder å spise og drikke underveis, samt hvor viktig taktiske og tekniske ferdigheter er for resultatene, hvor jo marginene er ofte små.
Både våre danske og svenske venner hadde samlet landets beste ryttere i kjøresterke Team, noe som også satt sitt preg på de fleste etappene hvor vi så stort fart og hard kjøring fra start til mål.
En flott uke og ritt i Sverige for store og små ryttere, trenere oppmenn og støtteapparat, og vi gleder oss til neste års U6 40-års jubileum.

Karsten og Nora

Også Karsten i M11-12, Nora og Mari i K13-14, Amalie og Pernille  i K 15-16 , var på Eidsvoll i helgen.  For Pernille og Amalie var rittet siste mulighet til å vise at de er verdig å bli tatt ut til EYOF i Georgia. Amalie var dessverre småsyk allerede tidlig i forrige uke. Hun ville allikevel prøve seg på tempoen. Vel i mål var hun febervarm, hostet og potte tett. Fellesstarten måtte hun derfor stå over. Ifht uttak til EYOF håper vi at NCF vil se på alle de andre topp resultatene Amalie har hatt i vårsesongen. Pernille vant tempoen med god margin i en løype som nok passet henne veldig godt.

regionsmesterskap k1314
Med rundt 50 startende viste SSK veldig godt igjen i årets Regionsmesterskap som ble avholdt på Vigrestad i helgen. Vi hadde ryttere fra 7 til 59, og alle hadde vi base i og rundt de nye teltene våre. I tillegg stilte SSK med Morten og Martin Bjordal samt Martin Feldmann som dommere. Bjarte Eikås var målfoto ansvarlig. 

Caverion Base

(Foto: Frode Mehus)

Caverion Base Property er simpelthen det kuleste rittet i vår region! Her får du ingenting gratis. Herlig og knallhard kjøring for å komme tidlig inn på "sektorene" med smale grusveier. Vinner av rittet ble vår eminente senior Hans-Arne Kvingedal etter et forbilledlig støt noen kilometer fra mål. 

10km-unlimited-ungdom-kopi

Stavanger SK har denne sesongen fått to nye medlemmer - Cato og Nora Tveit (far og datter) - som ikke bare er gode landeveissyklister men de er også i verdenstoppen på enhjulssykkel, Cato er faktisk regjerende verdensmester fra VM i Italia for 2 år siden! Familien Tveit er for tiden i Canada og deltar i årets VM og vi har nettopp fått et referat fra Cato hvordan det har gått så langt:

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY