SSK ritt

SSK hjelperyttere 2018

t4d 1

SSK hadde deltagere i flere klasser i som sørget for en hel rekke med pallplasser og gule trøyer i Tønsberg 4-Dagers. På etappe 1 tok Hanna Eikås seieren i KJunior, Erlend Blikra vant i M15-16 mens Henrik Schwalb fikk 2.plass i M13-14. Dermed hadde vi to gule trøyer da etappe 2 startet (bilde).

 

 

Med knappest mulig margin vant Erlend 2. etappe og beholdt den gule trøya mens Hanna kom litt bakpå på denne etappen og mistet sin trøye. Men Henrik Schwalb sikret seieren i M13-14 og dermed to etappeseire.

t4d 2

På tredje etappe i M13-14 gikk det en velt i siste sving før mål, men Henrik som kom seg gjennom uten å bli hindret og spurtet inn til seier og dermed eneste medalje på denne etappen. På den avsluttende tempoetappen gikk det bedre for Hanna da hun kjørte inn til en sterk 2 plass og fikk dermed tredjeplass i sammendraget. Erlend tok også seieren i sin klasse og endte dermed på uoffisielt på 2. plass sammenlagt. Øvrige etapperesultater finnes på http://www.quicktiming.no/Quick-Timing/Resultater mens sammenlagtresultater ennå ikke er publisert, uvisst av hvilken årsak. Et knippe bilder fra rittet er publisert på Flickr http://www.flickr.com/photos/stavangersk/

t4d 3

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY