SSK ritt

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable

IMG 1517

Ikke mindre enn 14 SSK ryttere hadde tatt turen til Bergen og Fana 2 dagers i helga. Og vi viste godt igjen på resultatlistene. På første etappe ble det kjørt 5 og 9km tempo. Her ble hele 6 av 14 klasser vunnet av SSK ryttere - derav 5 jenter!

 

Andre etappe var Lønningrittet som ble kjørt som et kriteriumsritt, og også her kjørte jentene veldig godt med
IMG 1518samme antall seire som på tempoen. Søndag ble det kjørt fellesstarten Ytrebygda rundt med start ved Fana Stadion. Dette rittet ble dessverre preget av endel velt der vi hadde flere ryttere som gikk i bakken og måtte bryte, både Tiril og Joey måtte stå av.  Men også her ble det SSK seier i fem av jenteklassene samt til Fredrik i M11-12. 

Rittet ble ellers preget av endel blitrafikk i løypene og flere tildels stygge uhell. Einar Kalland Olsen fra CKH var max uheldig på temporittet og ble truffet av en møtende veteransyklist som ikke klarte å holde sporet sitt, han kjørte inn i Einar som endte med brudd i kragebeinet. På fellesstarten kjørte en BCK rytter inn i en møtende bil på et av de smale partiene i løypa og ble såpass skadet at han måtte sendes på legevakten. 

Alle resultater fra rittet finnes her på denne linken.
 

 

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY