SSK ritt

SSK hjelperyttere 2018

schwalb roserittet

Søndagens avslutning på Roserittet ble like spennende i M13/14 som man hadde forventet. Med en god ledelse på 11 sekunder var det snakk om å sikre sammenlagt, men Henrik haddde ambisjoner om å vinne også søndagens landeveisritt. I bakken mot mål startet han spurten og fikk en luke, i det han vender seg i spurten blir han hentet inn av en KCK rytter og han drar på det han kan.

Men med 3/100 blir han slått på den siste halvmeteren. Henrik smilte allikevel og var glad for en klar sammenlagtseier og lærte at han aldri skal snu seg i en spurt. Lagkameratene Thomas Ognedal og Eirik Lunder gjorde og en flott jobb i dag, med 11 plass til Thomas og 7 sammenlagt, og 20 sammenlagt på Eirik Lunder.

Henrik Gulsrud var vår eneste som deltok i M15/16, og han kjørte inn til en respektabel 20 plass sammenlagt og hang med feltet inn med kun ca 30 sekunder differanse til hovedfeltet på dagens 80km.

fredrikbjordal roserittet
Ensomme svaler var også Fredrik Bjordal som sikret en 3 plass sammenlagt i M11/12 med dagens 4 plass, og Hanna Eikås som dro i havn 4 plassen sammenlagt i Kvinner-Jr.

hanna roserittet2

Resultater finnes her http://idrett.speaker.no/organisation.asp?orgelementid=600332 og flere flotte bilder fra rittet finnes her

(Alle foto: Karen Marie Robinson Bugge)

 

 

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY