SSK ritt

SSK hjelperyttere 2018

×

Merknad

SlideshowFx Plugin: HTTP error 503 - Service Unavailable
regionsmesterskap k1314
Med rundt 50 startende viste SSK veldig godt igjen i årets Regionsmesterskap som ble avholdt på Vigrestad i helgen. Vi hadde ryttere fra 7 til 59, og alle hadde vi base i og rundt de nye teltene våre. I tillegg stilte SSK med Morten og Martin Bjordal samt Martin Feldmann som dommere. Bjarte Eikås var målfoto ansvarlig. 

Som på de fleste ritt denne våren, knyttet det seg stor spenning til vær og temperatur. Og jadda – vi fikk brukt ull, parkdresser, luer , votter og fleece denne helgen og. Regntøyet slapp heldigvis med skrekken etter at en bøye forsvant like fort som den dukket opp på dagens fellesstart. Vinden derimot slapp vi ikke unna. På lørdagens tempo var det ikke så ille, men på fellesstarten i dag, røsket det godt i telt, beachflags og ubarberte legger. Det var en kjekk fellesstart løype Vigrestad sykkelklubb hadde funnet frem til. Endel tekniske partier med svinger og smale veier i fantastisk natur.  Siste sving inn på oppløpet ble riktignok i overkant krapp for mange i M15-16 der de kom i litt for høy fart mot mål. En håndfull ryttere seilte rett i grøftene. Heldigvis uten noen store skader. Gode  resultater er vi bortskjemt med. Også denne helgen rasket vi med oss mange pallplasseringer.  Alle disse, fikk i løpet av helgen æren av å stå på pallen både en og to ganger. 
 
Simen Hegreberg M11-12, Karsten L. Feldmann M11-12, Mari Hole Mohr K3-14, Nora Tveit K13-14 ,Pernille L. Feldmann  K 15-16, Amalie Lutro K 15-16, Thomas Ognedal M 15-16 ,Henrik Scwalb M15-16, Susanne Andersen K Junior, Johan Andreas Hole Mohr U 23, Hans Arne Kvingedal U 23, Einar Kalland Olsen U23, Christian Erevik Rise M Elite,  Kjetil Isaksen M 40-44, Bengt Enersgård M 45-49, Jan Inge Dersyd M 50-54, Sten Ove Jensen M 55-59
 
Blant de som ikke ble belønnet med pallplass var der mye bra kjøring og noen skuffelser. Flere i de aldersbestemte klassene deltok for første gang på ritt uten om Uno X.  Mye god læring skjedde både på tempo og fellestart.  Å høre refleksjonene til rytterne etter at de er kommet i mål er alltid like spennende.;  Hadde jeg bare ………..  hadde ikke han…….., jeg prøvde……….., jeg visste ikke at det ikke var lov………….Alt settes på kontoen for gode erfaringer og læring. Neste ritt er allerede på onsdag. Da er det blanke ark for alle. 
 
M 15 – 16 var representert med følgende ryttere:
Markus Aksel Andreassen, Martin Støldal Gjervan, Harald Veen Gilje, Elias Hellestø, Simon Leirvik, Ole Jakob Solvik Nome, Thomas Skogland Ognedal, Henrik Schwalb og Martin Bugge Urianstad. 
Lørdag var det 20 km tempo fra Stokkelandsmarka Industriområde på Vigrestad med vending ved Brusand. Sterk vind gjorde forholdene utfordrende og det ble en hard etappe for de fleste. Thomas og Henrik fikk henholdsvis 1 og 3 plass på tempoetappen. Resultatlisten med tider er enda ikke lagt ut når dette skrives.
Søndagens fellesstart var en runde på 14 km som ble kjørt 5 ganger. Igjen var det sterk vind og i perioder regn. God laginnsats førte til gode plasseringer i feltet før det avsluttende spurtoppgjøret der Thomas tok 1 plassen en halv sykkellengde foran Henrik som kom på 2 plass foran en Kristiansand-rytter. Resten av SSKs ryttere i M15-16 satt for det meste fint med inn sammen med hovedfeltet like bak.
Vel blåst, bokstavelig talt med helgas gode resultater og flotte laginnsats i M 15-16.
 
U23 & M-Senior
Etter rekognosering av løypa og vurdering av vindforhold var det karenes klare taktikk å komme tidlig av sted i en mindre gruppe som med stor sannsynlighet ville holde inn. Startfeltet var sterkt med blant annet Hoelgaard, Rege samt et sterkt mannskap fra Kristiansand CK i tillegg regionens NC-ryttere.
Det forventede bruddet gikk tidlig som til slutt jobbet 8 mann en betryggende luke til hovedfeltet. Her satt Einar Kalland Olsen og Hans Arne Kvingedal fra SSK. Etter ca. 70 km gikk Hoelgaard, Rege og Ellingsen fra bruddet og de  tre kjøresterke karene holdt unna for våre karer som jaget bak sammen med Aase fra Sandnes og Skjold fra KCK. Våre karer hadde bronsemedaljen i sikte og det ble mye taktisk sykling på slutten mot Sandnes og Kristiansand. Til slutt var det Einar som hadde mest krefter i finalen og sikret SSK bronsemedaljen etter gullvinner Daniel Hoelgård og Even Rege på sølvplass.
I seniorfeltet kom Christian Erevik Riise inn med det som var igjen av hovedfeltet og sikret sølvmedaljen etter vinner Jone Ellingsen Sandnes SK.
 
Vigrestad sykkelklubb fortjener kudos for godt gjennomført mesterskap. De hadde laget en spennende og krevende løype, og i den sterke vinden skilte den godt de beste fra de nest beste. Arrangementet var oversiktlig og trygt, det var vakter på alle strategiske steder, og de hadde et velfylt kakebord som syklistene kunne forsyne seg av endt dyst.
Bilder fra rittet er lagt ut på Flickr og fullstendige resultatlister og flere bilder ligger på nettsiden til Vigrestad SK
Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

{sfx ...}

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY